Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Leefstijl / Persoonlijk

Top 10 meest gelezen blogs van 2021

Misschien heb je als trouwe lezer de blogs allemaal voorbij zien komen, maar het kan ook zomaar zijn dat je er een aantal gemist hebt. Hoe dan ook, ik neem de top 10 van de meest gelezen blogs van 2021 met je door.

1. Beleg voor op je cracker

Regelmatig lunch ik met crackers. Ik vind ze ideaal om lekker en gezond te beleggen. Regelmatig krijg ik de vraag wat ik op mijn crackers doe. Er is niets mis met een plakje kaas (vind ik héérlijk zelfs), maar je kunt ook met gemak een beetje meer variëren én groente toevoegen aan je lunch. Ik probeer zoveel mogelijk te variëren. Zo beleg ik mijn crackers vaak met groenten en/of fruit, maar ook met zoet beleg. In de blog ‘Beleg voor op je cracker‘ inspireer ik je graag met allerlei soorten beleg.

2. Mijn verhaal

Door mijn verhaal te delen, hoop ik jou bewuster te maken van het belang van een gezonde leefstijl. Met die kennis hoop ik je te inspireren om beter voor jezelf te zorgen en bewustere keuzes te maken op weg naar een gezonder én gelukkiger leven. Bovendien is het een mooie stok achter de deur voor mezelf. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om je streefgewicht te behouden. Mijn persoonlijke ervaringen en tips met betrekking tot alles wat voor mij met gezond leven te maken heeft, deel ik. Lees hier ‘Mijn verhaal’.

3. Eetdagboeken

Mijn eetdagboeken deel ik om een inkijkje te geven in mijn eetpatroon. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten komen allemaal aan bod. Dit is geen professioneel advies, maar een persoonlijke zoektocht om mijn gezonde gewicht te behouden. Ik tel geen calorieën en ik weeg niets af. Wat voor één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Zoek je eigen weg in gezond leven en doe vooral inspiratie op.

4. Eiwitshakes

Je hebt maar één lichaam en daar wil je toch zo goed mogelijk voor zorgen? Of je nu een fanatieke sporter bent of liever televisie kijkt, ieder lichaam heeft behoefte aan eiwitten. Eiwit is een voedingsstof, net als koolhydraten en vet, en is de bouwsteen van onze spieren. In de blog ‘Eiwitshakes’ lees je hier meer over.

5. Ring Fit Adventure

In Ring Fit Adventure train je je lichaam, terwijl je de wereld redt in een groot fitnessavontuur. Je reist door een uitgestrekte wereld met schilderachtige hindernisbanen, terwijl je vijanden verslaat met fitnessoefeningen. Het is een uitgebreid fitnessprogramma verpakt in een spel met een mooi verhaal. Dit avontuur houdt je in beweging!

6. Hoelahoepen met Bodyhoop

Op een leuke en snelle manier fitter, strakker en sterker worden. Wie wil dat niet? Hoelahoepen met een fitnesshoelahoep of verzwaarde hoelahoep is een leuke en ontspannen manier om aan je figuur te werken. In deze blog vertel ik je én laat ik je in een video zien hoe ik heb leren hoelahoepen met Bodyhoop.

7. Ommetje

Heb jij vandaag al een Ommetje gemaakt? Elke dag een ommetje maken is goed voor je hersenen en belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt er energie van en je productiviteit neemt toe. Ook helpt wandelen bij onthaasten en verbetert het je creativiteit. Om wandelen nog leuker te maken heeft de Hersenstichting de gratis app Ommetje ontwikkeld. In de blog ‘Ommetje’ lees je hier meer over.

8. Wandelen met alpaca’s

Eens wat anders dan het dagelijkse rondje in de buurt: wandelen met alpaca’s. Het kan bij KnuffelKoe enzo, een liefdevol familiebedrijf in Eemdijk, een klein plaatsje in de provincie Utrecht. Mijn oudste zoon is gek op alpaca’s sinds hij een alpaca knuffel heeft gekregen van mijn moeder. Dit bijzondere uitje met ons gezin was dan ook speciaal voor hem. Behalve de wandeling met de alpaca’s mochten we ook een kijkje nemen bij de andere dieren op de boerderij. In de blog ‘Wandelen met alpaca’s’ vertellen je we alles over onze avonturen.

9. Disq training

Regelmatig krijg ik vragen over de trainingen van DISQ. DISQ is een mobiel fitness apparaat waarmee je overal en altijd krachttraining kan doen. Het bestaat uit een heupgordel en twee enkelbandje. Door aan de knoppen te draaien, bepaal je zelf de weerstand. In de blog ‘DISQ 21 dagen challenge’ vertel ik je alles over mijn kennismaking met DISQ.

10. Goed slapen met een Calmzy verzwaringsdeken

Een investering in goed slapen is een investering in je gezondheid en geluk. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor je gezondheid, maar steeds meer mensen vallen moeilijk in slaap of worden veel wakker. De positieve effecten van het slapen onder een Calmzy verzwaringsdeken waren merkbaar én zichtbaar via de slaapanalyse van mijn Fitbit. In de blog ‘Goed slapen met een Calmzy verzwaringsdeken’ vertel ik je hier alles over.

Naar mijn idee ontbreken er nog héél veel leuke blogs in dit rijtje. Wat dacht je van deze verrukkelijke mueslikoekjes of de suikervrije meringue schuimpjes die net de top 10 niet hebben gehaald. Neem vooral een kijkje op mijn website. Ben je benieuwd waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van allerlei leuke dingen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo