Zoeken...
TOP
Food Lunch Ontbijt

Beleg voor op je cracker

Lekker en gezond beleg voor op je cracker. De vraag wat ik op mijn cracker doe, krijg ik regelmatig. Er is niets mis met een plakje kaas (vind ik heerlijk), maar je kunt ook met gemak een beetje meer variëren. Niet alleen thuis, maar ook onderweg of op je werk. Gezond eten betekent voor mij niet minder eten, maar bewust eten. Zo beleg ik mijn crackers ook vaak met groenten en/of fruit.

Favoriet

Mijn favoriete crackers zijn koolhydraatarm en bevatten pitten en/of zaden. Deze crackers van Tastybasics en koop je gewoon bij de supermarkt en bevatten 70% minder koolhydraten. Ze zijn gemaakt op basis van onbewerkte ingrediënten en grondstoffen. Daarnaast zijn ze rijk aan eiwitten en/of vezels. De crackers met zonnebloem- en pompoenpitten zijn mijn favoriet. Ze zijn knapperig, lekker van smaak en voedzaam. Ook eet ik graag de crackers van Leksands. Crackers vind ik ideaal om mee te nemen naar mijn werk, maar ook thuis lust ik ze graag.

Pindakaas, banaan en een snufje kaneel of appelstroop en dadels. Kipfilet en komkommer, suikervrije aardbeienjam met verse aardbeien.

Hoemoes (Maza) en zuivelspread met noten, komkommer, geroosterde kikkererwten en tomaat of appelstroop (Frutesse) en pompoenpitten.

Heinz sandwichspread met komkommer en hoemoes met zongedroogde tomaat en rode paprika.

Zuivelspread light met avocado en sesamzaadjes of chocoladepasta met druiven.

100% natuurlijk kokosbrood of filet americain met een gekookt ei.

Abrikozenjam (Cleanfoods) met amandelschaafsel en chocoladepasta met kokos (Nosugardaddies) met marshmallows (Sweet Switch)

Eerder schreef ik al over cracker inspiratie en een cracker club sandwich.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit