Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Sappen en shots van Dr. Blend

Bestel jouw Dr. Blend sapkuur met 25% korting met code Stef25@!Dr

Na de verbouwing en feestdagen met veel eten, wil ik mijn lijf weer even resetten. Niet dat ik het roer volledig moet omgooien, want ik eet voornamelijk gezond. Maar ik heb me toch wat meer laten gaan tijdens de feestdagen en vooral meer gegeten én gedronken dan normaal. Om mezelf weer even op het goede spoor te zetten, doe ik de 1-daagse detox sapkuur van Dr. Blend. Oftewel, een flinke portie versheid voor een ultieme sapkuur ervaring.

Een detox is bedoeld om je lichaam te ontgiften. Ik zie het zelf vooral als een soort innerlijke reiniging. Tijdens de detox nuttig je voeding die veel vitamines en mineralen bevatten. Zo krijg je een enorme boost gezonde voedingsstoffen binnen. Er zijn veel meningen over detoxen en (nog) geen wetenschappelijk bewijs voor de positieve gezondheidseffecten van een detox. Buiten kijf staat natuurlijk dat de voeding met vitaminen en mineralen je lijf goed doen.

Een boost aan vitamines en mineralen

De sappen en shots van Dr. Blend zijn cold pressed geproduceerd op basis van de nieuwste high pressure process technologie. Door dit proces blijven de voedingswaarden, mineralen en vitaminen uit de groenten en het fruit behouden. Het unieke aan deze techniek is dat de houdbaarheid van de sappen en shots aanzienlijk langer is. De sappen van Dr. Blend hebben een gemiddelde houdbaarheid van 10 tot 15 dagen. De sappen zijn 100% puur en bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

Een sapkuur is niet nieuw voor mij. Ik weet dus wel wat mij te wachten staat en wat het met mijn lijf doet. Eerder deed ik een 3-daagse sapkuur en had ik geen moment trek. Het verbaasde destijds hoe verzadigd ik was met een ontbijt van groente en fruit. Daarom ontbijt ik nu regelmatig met groente en fruitsappen. Een detox sapkuur geeft mijn lichaam tijdelijk wat rust, is een enorme boost aan vitamines en mineralen én geeft me een schoon gevoel.

Voor beginners wordt meestal een driedaagse sapkuur aangeraden, maar ook met één dag detox sapkuur van Dr. Blend kun je je lichaam extra ondersteuning bieden. Niet alleen kun je eens ervaren hoe het is om een dag alleen maar sapjes te drinken, maar het kan je ook helpen om makkelijker een nieuwe start te maken. En zo je oude, ongezonde gewoontes los te laten. Zo’n sapkuur maakt je in ieder geval weer even heel bewust van alles wat je verder in je lijf stopt.

Lees ook: Je leefomgeving telt mee

Koudgeperst en 100% natuurlijk

Het assortiment van Dr. Blend bestaat uit shot pakketten, detox sapkuren, groente- en fruitsappen die standaard in je koelkast thuis horen. De 1-daagse detox sapkuur bestaat uit zes sappen van 250 ml en 3 shots van 60 ml.

1x 6 SAPPEN (250ml)
Nº2 – Appel Komkommer Spinazie
Nº3 – Appel Wortel Mango
Nº5 – Appel Spinazie Selderij
Nº6 – Sinaasappel Wortel Gember
Nº8 – Citroensap Water
Nº9 – Biet Mango Pastinaak

1x 3 SHOTS (60ml)
Nº1 – Kurkuma Shots
Nº4 – Gember Shots
Nº7 – Granaatappel Shots

Gemak dient de mens, moet Dr. Blend gedacht hebben. Elke fles is genummerd op volgorde van inname en tijdstip waarop deze gedronken dient te worden. Zo hoef je niet eens na te denken wanneer het weer tijd is voor een volgend sapje. Dr. Blend raadt aan om dit schema aan te houden voor een ultiem resultaat. Het programma wordt overigens meegeleverd bij je bestelling, zodat je alles nog eens na kunt lezen voordat je begint of als je tussendoor nog wat extra informatie nodig hebt.

Mijn ervaring

De sapjes zijn heerlijk. Het kost me totaal geen moeite om een dag alleen maar sapjes te drinken. Het is dan ook niet mijn eerste sapkuur en ik drink regelmatig sappen. Ik kan me voorstellen dat als je hier nog geen ervaring mee hebt, dat je het misschien wel een beetje spannend vindt. Dan is zo’n 1-daagse detox sapkuur een ideale mogelijkheid om het eens uit te proberen.

Ik start mijn detox sapkuur met een shotje ‘Kick it‘. De kurkuma en zwarte peper in het sapje zorgen voor een scherpe start van mijn dag. Daarna volgt een milde sap met onder andere spinazie, komkommer en mango. Heerlijk vind ik deze combinatie. Tussen de sapjes door drink ik veel water en thee. Normaalgesproken grijp ik ook regelmatig naar een colaatje light, maar dat laat ik nu. Veel drinken is goed voor de spijsverbetering, om voedingstoffen door mijn lichaam te transporteren en afvalstoffen uit mijn lichaam af te voeren. De detox sapkuur sluit ik af met de ‘Yellow machine’. Dit sapje draait om citroen en is een ware boost voor mijn immuunsysteem. Ik voel me heerlijk na een dag sappen. Ik zie het als een soort schoonmaakbeurt voor mijn lichaam.

Wil je zelf een detox sapkuur uitproberen? Alle sappen en shots van Dr. Blend zijn ook los te verkrijgen. Verse groente en fruit voor ieder moment van de dag! Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website van Dr. Blend. Speciaal voor jou mag ik een kortingscode met je delen voor als je een bestelling wilt doen.

Gebruik kortingscode Stef25@!Dr voor 25% korting op je bestelling in de webshop van Dr. Blend

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo