Zoeken...
TOP
branding shoot beaumont amsterdam

Neem contact met mij op

Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Mijn naam is Stéfani en ik woon in het Groene Hart van Nederland. Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee zoons. Deze blog begon als een stok achter de deur om mijn persoonlijke zoektocht naar een gezonde leefstijl te delen. Vandaar de naam: Stefani gets fit! Inmiddels is er een hoop veranderd en deel ik naast persoonlijke verhalen allerlei blogs over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Van couch potato naar fitmom

Ik veranderde mijn manier van leven van couch potato naar fitmom. Na twee zwangerschappen en traumatische tropenjaren wilde ik mijn manier van leven veranderen. Als stok achter de deur begon ik mijn zoektocht te delen op Instagram. Dit begon met gezonder eten en meer bewegen, maar gezondheid is allesomvattend en gezond leven betekent voor iedereen wat anders.

Voor mij betekent een gezonde leefstijl een manier van leven waar ik mij fit en gelukkig bij voel. Dit probeer ik te bereiken door gezond eten, lekker veel bewegen, een goede nachtrust, ontspanning, mindset en vooral veel avonturen te sparen. Ik ben verre van perfect. Ik loop niet de hele dag met een perfecte glimlach op mijn gezicht, ik vind niet alles leuk, eet ongezonde dingen, slaap te weinig, kan uitbarsten in een vreselijke huilbui, ben ongelofelijk ongeduldig, kan mijn kinderen geregeld achter het behang plakken en zoek wel eens ruzie met mijn man. Maar ik probeer er toch iedere keer weer het beste van te maken.

Ik praat over niets liever dan leefstijl

Nog steeds praat ik over niets liever dan over een gezonde leefstijl en leefstijlverandering. Oké, op mijn kinderen na dan. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je lekker in je vel komt te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk, en kan zelfs (chronische) ziektes helpen voorkomen. Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit goed eten en bewegen. Ook een goede balans tussen werk, ontspanning en nachtrust is essentieel. Je sociale contacten en leefomgeving spelen ook een rol. Ja, ik zei het al: gezondheid is allesomvattend.

Ik maak er een sport van om te genieten

Ik ben voortdurend geïnteresseerd om mijn manier van leven te verbeteren. Naast dat ik graag in beweging ben, maak ik er ook een sport van om te genieten van het leven. Met mijn blogs en persoonlijke verhalen hoop ik jou te inspireren om bewuste keuzes te maken. Om niet langer een leven te accepteren waar je niet happy mee bent. Ik hoop jouw ogen te openen om wat liever te zijn voor jezelf, om eens lekker uit je comfortzone te gaan, om de dag te plukken en een mindset te creëren om jouw leven te leiden op de manier die bij jou past. Mezelf een beetje leuker vinden, maakte voor mij het verschil.

Wat lees je op Stefanigetsfit?

Op deze website vind je artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Ik blijf zoekende naar balans in mijn eetpatroon, want ja oude gewoonten veranderen, blijft lastig. Ik ben graag buiten en in beweging. Het liefste ben ik in de natuur om avonturen te sparen met mijn mannen. Regelmatig probeer ik mijn comfortzone te verlaten om nieuwe dingen uit te proberen. Ik deel mijn worstelingen met de opvoeding van mijn kinderen. Ook deel ik verschillende producten die mijn interesse hebben gewekt en fashion waar ik weg van ben. Ik inspireer je graag met leuke uitjes, speelgoed en boeken voor kinderen en blogs over heerlijke weekendjes weg en vakanties.

Een kijk je in mijn dagelijkse leven

Via Socials geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Als een soort dagboek deel ik waar ik mij mee bezig houd.
Volg je mij al op Instagram?

Volg @stefani_getsfit