Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Over mij

Branding Shoot

Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Mijn naam is Stéfani en ik woon in het Groene Hart van Nederland. Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee zoons acht en negen jaar. Deze blog begon als een stok achter de deur om mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl te delen. Vandaar de naam: Stefani gets fit! Inmiddels is er een hoop veranderd en deel ik naast persoonlijke verhalen allerlei blogs over zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo ben ik het allerliefst buiten in de natuur, ga ik  graag op reis en is Oostenrijk mijn tweede thuis.

Van couch potato naar fitmom

Ik veranderde mijn manier van leven van couch potato naar fitmom. Na twee zwangerschappen en traumatische tropenjaren met een chronisch slaapgebrek wilde ik mijn manier van leven veranderen. Als stok achter de deur begon ik mijn zoektocht te delen op Instagram. Dit begon met gezonder eten en meer bewegen, maar al gauw kwam ik erachter dat een gezonde leefstijl veel aspecten heeft en voor iedereen wat anders betekent. 

Met een gezonde leefstijl bedoel ik een manier van leven waar ik mij fit en gelukkig bij voel. Dit probeer ik te bereiken door gezond te eten, lekker veel te bewegen, op tijd naar bed te gaan voor een goede nachtrust, positief denken en vooral veel avonturen te sparen. 

Op eigen kracht viel ik 30 kilo af, maar kwam ik ze ook weer aan. Ik ben verre van perfect. Ik loop niet de hele dag met een perfecte glimlach op mijn gezicht, ik vind niet alles leuk, eet ongezonde dingen, slaap te weinig, kan uitbarsten in een vreselijke huilbui, ben ongelofelijk ongeduldig, kan mijn kinderen geregeld achter het behang plakken en zoek wel eens ruzie met mijn man. Je leefstijl veranderen is niet eenvoudig, maar ik probeer er toch iedere keer weer het beste van te maken.

Ik praat over niets liever dan leefstijl

 Tijdens mijn zoektocht heb ik ontzettend veel gelezen over zelfliefde, zelfkennis en mindset. Het getal op de weegschaal maakt niet wie je bent. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je lekker in je vel komt te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk, en kan zelfs (chronische) ziektes helpen voorkomen. Met mijn blogs en persoonlijke verhalen hoop ik jou te inspireren om bewuste keuzes te maken. Om niet langer een leven te accepteren waar je niet happy mee bent. Ik hoop jouw ogen te openen om wat liever te zijn voor jezelf, om eens lekker uit je comfortzone te gaan, om de dag te plukken en een mindset te creëren om jouw leven te leiden op de manier die bij jou past. Mezelf een beetje leuker vinden, maakte voor mij het verschil.

Wat lees je op Stefanigetsfit?

Op deze website vind je artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Ik blijf zoekende naar balans in mijn eetpatroon, want ja oude gewoonten veranderen, blijft lastig. Ik ben graag buiten en in beweging. Het liefste ben ik in de natuur om avonturen te sparen met mijn mannen. Regelmatig probeer ik mijn comfortzone te verlaten om nieuwe dingen uit te proberen. Ik deel mijn worstelingen met de opvoeding van mijn kinderen. Ook deel ik verschillende producten die mijn interesse hebben gewekt en fashion waar ik weg van ben. Ik inspireer je graag met leuke uitjes, speelgoed en boeken voor kinderen en blogs over heerlijke weekendjes weg en vakanties. Via Socials geef ik je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Als een soort dagboek deel ik waar ik mij mee bezig houd.
Volg je mij al op Instagram?

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo