FEATURED
Huis en tuin

Voorkom stress bij de aankoop van een huis

FEATURED

Ben je van plan om een huis te kopen? Onze woningmarkt is al een tijd oververhit en in heel Nederland gaan de huizen als warme broodjes over de toonbank. In een rap tempo worden huizen steeds meer waard en zelfs bijna onbetaalbaar geworden. Dat maakt een zoektocht naar jouw ideale

FEATURED
Huis en tuin Reviews

Klaar voor de lente

FEATURED

Is jouw tuin al lente klaar? Met een tuin op het zuiden kan ik al vroeg in het seizoen volop genieten van de zon in mijn tuin. Met mooi weer staat onze schuifpui dan ook de hele dag door wagenwijd open. Buiten brengen we de meeste tijd door. Onze tuin

FEATURED
Gezondheid Huis en tuin Producten Reviews

Een gezonde werkplek

FEATURED

Hybride werken, oftewel soms thuis en soms op kantoor is win-win! Na een lange periode van verplicht thuiswerken, kiezen steeds meer mensen deze flexibele manier van werken. De plaats waar je je werk uitvoert, wordt bijvoorbeeld bepaald door het type werk, de doel van de activiteit en de gewenste mate

FEATURED
Huis en tuin Leefstijl

Een opgeruimde thuiswerkplek

FEATURED

Na mijn vakantie is het weer tijd om orde op zaken te stellen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk moet ik het stof van mijn laptop vegen en de weg naar mijn bureau vrij maken. Ik heb de boel een beetje laten versloffen, maar een opgeruimde werkplek zorgt voor minder

FEATURED
Huis en tuin Producten Reviews

Een ergonomische werkplek

FEATURED

Thuiswerken is het nieuwe normaal voor mij. Mijn werkgever heeft al aangegeven dat, als de corona maatregelen versoepelen, ik vanuit huis blijf werken. De combinatie van werken op kantoor en een werkplek thuis lijkt me ideaal. Best of both worlds, zeg maar. Mijn werkomgeving vind ik misschien nog wel belangrijker

FEATURED
Huis en tuin Producten Reviews

Elke druppel telt

FEATURED

Regenwater is een van de gezondste watervoorzieningen voor de tuin We vullen weer massaal zwembaden, douchen een keertje extra per dag en besproeien onze tuinplanten met kraanwater. Water is in Nederland zo vanzelfsprekend geworden, dat we ons een leven zonder water bijna niet voor kunnen stellen. Toch heeft ook Nederland

keuken
FEATURED
Huis en tuin Reviews

Een nieuwe keuken of renovatie?

FEATURED

Toen we ons huis kochten, wisten we het zeker: die keuken gaan we vervangen. Inmiddels wonen we al ruim zes jaar in ons huis en hebben we heel wat veranderingen aangebracht. Eerst hebben we onze zolder verbouwd en daarna de tuin. Nu is onze woonkamer met open keuken aan de

FEATURED
Huis en tuin Persoonlijk

Meer leefruimte met een veranda

FEATURED

Onze buren laten hun tuin verbouwen met een veranda in hun achtertuin. Zo kunnen ze in alle weersomstandigheden overdekt buiten zitten. Deze tuinverbouwing van onze buren heeft mijn man en ik aan het denken gezet. Zeker nu met de sneeuwval in april vragen we ons af of we niet meer

FEATURED
Huis en tuin Producten Reviews

Wanddecoratie

FEATURED

Op een frisse zaterdagochtend, nog voordat de zon opkwam, was ik met mijn gezin in de natuurspeeltuin bij ons in de buurt. Ik had een afspraak gemaakt voor een fotoshoot van mijn gezin en deze plek is lekker vertrouwd, want we komen hier regelmatig om een frisse neus te halen

FEATURED
Huis en tuin Leefstijl Persoonlijk

Beter een goede buur

FEATURED

Buren zijn belangrijk. Elkaar groeten op straat, een praatje, elkaar helpen als het nodig is. Beter een goede buur dan een verre vriend, toch? Tijdens de coronamaatregelen heb ik mijn mede straatbewoners beter leren kennen. Dag in dag uit zat ik in de speeltuin in onze straat, terwijl de kids