FEATURED
Huis en tuin Reviews

Een eigen plek in huis

FEATURED

Een eigen plek in huis vind ik belangrijk. Het helpt me om beter te ontspannen. Het geeft me rust en overzicht. Mijn kinderen worden steeds groter en nemen logischerwijs ook meer ruimte in thuis. Vaak liggen ze languit op de bank “even te chillen” en pas ik er niet meer tussen. En

FEATURED
Huis en tuin Reviews

Meer woonruimte is meer waarde

FEATURED

Met een nieuwe keuken en badkamer hebben wij de afgelopen tijd enorm geïnvesteerd in onze woning. Het was niet alleen broodnodig, omdat de boel zwaar verouderd en in slechte conditie was, maar het woongenot en de ruimte in huis is ontzettend fijn. Ja, we hebben behoorlijk moeten investeren en dat

FEATURED
Huis en tuin Reviews

Een groene en duurzame tuin

FEATURED

‘Mama, ik wil zo graag de hoogste zonnebloem planten.’ Dit voorjaar kreeg mijn zoon op school een potje, aarde en een zonnebloemzaadje om thuis een zonnebloem te laten groeien. Net als het NK tegelwippen een mooi initiatief om een groene tuin en leefomgeving op de kaart te zetten. Steeds meer

FEATURED
Huis en tuin

Voorkom stress bij de aankoop van een huis

FEATURED

Ben je van plan om een huis te kopen? Onze woningmarkt is al een tijd oververhit en in heel Nederland gaan de huizen als warme broodjes over de toonbank. In een rap tempo worden huizen steeds meer waard en zelfs bijna onbetaalbaar geworden. Dat maakt een zoektocht naar jouw ideale

FEATURED
Huis en tuin Reviews

Klaar voor de lente

FEATURED

Is jouw tuin al lente klaar? Met een tuin op het zuiden kan ik al vroeg in het seizoen volop genieten van de zon in mijn tuin. Met mooi weer staat onze schuifpui dan ook de hele dag door wagenwijd open. Buiten brengen we de meeste tijd door. Onze tuin

FEATURED
Gezondheid Huis en tuin Producten Reviews

Een gezonde werkplek

FEATURED

Hybride werken, oftewel soms thuis en soms op kantoor is win-win! Na een lange periode van verplicht thuiswerken, kiezen steeds meer mensen deze flexibele manier van werken. De plaats waar je je werk uitvoert, wordt bijvoorbeeld bepaald door het type werk, de doel van de activiteit en de gewenste mate

FEATURED
Huis en tuin Reviews

Belasting besparen voor woningeigenaren

FEATURED

Is de envelop met de onroerende zaak belastingaanslag (OZB) bij jou ook al op de deurmat gevallen? Het te betalen bedrag lijkt elk jaar toe te nemen, maar wist je dat de kans groot is dat je ongemerkt en onterecht teveel belasting betaald? Veel Nederlandse woningeigenaren ontvangen namelijk ongemerkt een

FEATURED
Huis en tuin Leefstijl

Een opgeruimde thuiswerkplek

FEATURED

Na mijn vakantie is het weer tijd om orde op zaken te stellen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk moet ik het stof van mijn laptop vegen en de weg naar mijn bureau vrij maken. Ik heb de boel een beetje laten versloffen, maar een opgeruimde werkplek zorgt voor minder

FEATURED
Huis en tuin Producten Reviews

Een ergonomische werkplek

FEATURED

Thuiswerken is het nieuwe normaal voor mij. Mijn werkgever heeft al aangegeven dat, als de corona maatregelen versoepelen, ik vanuit huis blijf werken. De combinatie van werken op kantoor en een werkplek thuis lijkt me ideaal. Best of both worlds, zeg maar. Mijn werkomgeving vind ik misschien nog wel belangrijker

FEATURED
Huis en tuin Producten Reviews

Elke druppel telt

FEATURED

Regenwater is een van de gezondste watervoorzieningen voor de tuin We vullen weer massaal zwembaden, douchen een keertje extra per dag en besproeien onze tuinplanten met kraanwater. Water is in Nederland zo vanzelfsprekend geworden, dat we ons een leven zonder water bijna niet voor kunnen stellen. Toch heeft ook Nederland