Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Mueslikoekjes

Deze gezondere mueslikoekjes zijn een ideaal tussendoortje. Ik vind het heerlijk om af en toe te snaaien. En met deze koekjes kan dat verantwoord. Ik heb gebruik gemaakt van suikervervanger en zoveel mogelijk natuurlijke producten. Je hoeft de koekjes echt niet direct allemaal op te eten, want je kunt ze luchtdicht zeker nog een paar dagen bewaren.

Ingrediënten

Voor zo’n 16 koekjes heb je de volgende ingrediënten nodig:
200 gram Panash pannenkoekenmix gember en citroengras
200 gram Tastybasics muesli naturel
50 gram suikervervanger
80 ml olijfolie
100 ml vanille yoghurt

Bereidingswijze

Verwarm de (hete lucht) oven tot 180 graden. Doe alle ingrediënten in de RVS-kom van de Magimix Cook Expert en kies bij de automatische programma’s voor Bakken en dan Deeg. Als de ingrediënten een bal vormen, maak je er kleine bolletjes van. Op een met bakpapier beklede bakplaat druk je de bolletjes deeg aan tot een plak koekje. Je bakt de koekjes goudbruin in zo’n 15 minuten. Eet smakelijk!

Andere recepten


GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo