Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Eetdagboek / Food

Eetdagboek week 12

Mijn eetdagboek week 12 deel ik om een inkijkje te geven in mijn eetpatroon. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten komen allemaal aan bod. Dit is geen professioneel advies, maar een persoonlijke zoektocht om mijn gezonde gewicht te behouden. Ik tel geen calorieën en ik weeg niets af. Wat voor één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Zoek je eigen weg in gezond leven en doe vooral inspiratie op.

Focus

Ga jij elke avond slapen met een trots gevoel? Heb je een fijne dag gehad en gedaan wat goed voelde? Heb je plezier gehad? En ben je voldoende toegekomen aan je eigen behoeften? Heb je gedaan wat je belangrijk vindt? Je gezondheid is allesomvattend. Het gaat niet alleen om voeding en een gezond gewicht. Je gewicht is geen perfecte maatstaf en het getal op de weegschaal zegt niet alles over je gezondheid. Er zijn zoveel zaken veel waardevoller dan dat getalletje op de weegschaal. Door gezonder te leven voel je je fitter, ontwikkel je meer zelfvertrouwen en heb je meer energie. Je voelt je sterker, meer in balans en veerkrachtiger. Door een gezonde leefstijl zit je lekker in je vel en heb je het gevoel dat je de wereld aan kan. En dat alles is niet te meten op de weegschaal.

Maandag

Ontbijt: een stuk bananenbrood en een proteïnbrownie (Foodspring) met hazelnoten (Kazidomi)
Tussendoor: vanille yoghurt met cruesli en kiwi
Lunch: twee pompoenbroodjes met sandwichspread, worteltjes, tomaat en ei
Tussendoor: suikervrije lolly
Avondeten: broccoli, kipkrokant en frietjes uit de aerofryer
Tussendoor: plak mango kardemom cake met mango

Dinsdag

Ontbijt: havermoutpap met framboos en kokos
Tussendoor: appel
Lunch: witlofsalade met mandarijn
Tussendoor: koekreep met kokos en citroen
Avondeten: volkoren pasta met groenten, tomatensaus en geraspte 30+ kaas

Woensdag

Ontbijt: vanille yoghurt met kiwi, crunchy fruits (Foodspring), muesli met choco en noten (Tastybasics) en witte chocoladesaus
Tussendoor: twee plakken mango kardemom cake (Panash)
Lunch: vegetarische samosa met salade van spinazie, geraspte wortel en fetakaas
Tussendoor: zakje proteïn chips
Avondeten: eiermie met japanse wokgroenten en zoetzure saus
Tussendoor: twee balletjes van dadels en kokos (Nakheel Alya)

Kazidomi is een webshop waar je een breed assortiment vindt aan voeding, superfoods tot natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Dankzij het jaarlidmaatschap van €80,- kan je profiteren van tot wel 50% korting op al hun producten en leuke extra’s. Met de code STEFANIGETSFIT21 krijg je € 20 korting op het lidmaatschap + gratis verzendkosten.

Donderdag

Ontbijt: stroopwafelpannenkoeken met caramelsaus (Cleanfoods)
Tussendoor: eierkoek
Lunch: salade met groene asperges en pittenmix (Kazidomi)
Tussendoor: salty pindakaas balletjes (Foodspring)
Avondeten: ovenschotel met aardappel en bloemkool
Tussendoor: halve zak apekoppen, suikervrije lolly en een zakje Snack a Jacks

Vrijdag

Ontbijt: kwarktaart met aardbeien
Lunch: groentewraps met kaas van de grill (Princess) en rode paprika
Tussendoor: eitwitreep birthday cake (Grenade)
Avondeten: gewokte groene asperges, zalm uit de oven en aardappeltjes uit de aerofryer (Princess)
Tussendoor: kwarktaart met aardbeien

Foodspring biedt de finest fitness food. Met de kortingscode “Stefani15” krijg je 15% korting op het gehele assortiment.

Zaterdag

Ontbijt: kwarktaart met aardbei
Tussendoor: matze met chocolade
Lunch: groentewrap met zuivelspread bieslook light, gemengde salade en gewokte groene asperges
Tussendoor: pak bananenbrood (Suntfood) met proteïncream cocos crisp (Foodspring) en een zakje proteïnchips
Avondeten: sushi (besteld bij SuSu Harmelen)

Zondag

Ontbijt: twee plakken bananenbrood met chocolade (Suntfood) met proteïncream cocos crisp (Foodspring) met gevriesdroogd fruit (CrazyFruit)
Lunch: groentewrap met zuivelspread bieslook light, gemengde salade en druiven
Tussendoor: matze met chocolade en groentechips (Kazidomi)
Avondeten: maaltijdpita met geraspte wortel, rode kool en vegaballen uit de aerofryer (Princess)
Tussendoor: chocolade

Bestel heerlijke dadels bij Nakheel Alya met kortingscode Stefani10 voor 10% korting op het hele assortiment.

Meten is weten

Afgelopen week ben ik 0,5 kg afgevallen en mijn vetpercentage is met 0,3% gedaald. Hieronder deel ik mijn Fitbit weekrapportage.

Ben je benieuwd naar andere eetdagboeken en/of recepten? Neem dan een kijkje bij Food. Wil je meer lezen over mijn leefstijlverandering? Lees dan: Mijn verhaal. Wil je weten waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo