Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch

Club sandwich

Zin in een uitgebreide en lekkere lunch? Deze slanke club sandwich is niet alleen super lekker, maar ook nog eens gezond! Het lijkt niet alleen makkelijk om te maken, dat is het ook. Gewoon lekker stapelen met dingen die je lekker vindt, in huis hebt en happen maar.

Voor deze lunch heb ik @tastybasics meerzaden crackers ingesmeerd met @heksn_official heksenkaas dille mosterd. Daarop heb ik sla, tomaat, komkommer, kipfilet, ei en augurk gestapeld.

Life is like a sandwich, you have to fill it with the best ingredients.

Deze crackers bevatten lijnzaad, sesam- en zonnebloemzaadjes en ze zijn lekker knapperig. Bovendien bevatten de crackers 70% minder koolhydraten dan gewone crackers. Daarbij is het niet bewerkt, waardoor de natuurlijke verhouding aan voedingsstoffen niet verstoord is. Daarnaast zijn er geen suikers aan toegevoegd, maar wel veel waardevolle voedingsstoffen, zoals vezels.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo