Zoeken...
TOP
Food Lunch

Broodje brie

Als ik thuis ben dan besteed ik meer aandacht aan mijn lunch. Uit onderzoek blijkt dat wij Nederlanders nauwelijks de tijd nemen voor lunch en dat we bijna dagelijks hetzelfde eten. Als ik thuis ben, dan heb ik simpelweg meer tijd, ruimte en middelen. Ik vind het leuk én lekker om te variëren en juist niet elke dag hetzelfde te eten. Door de maaltijd leuk te presenteren, eet ik nog bewuster.

Tastybasics brood is een heerlijk onderdeel van mijn lunch. Het brood is stevig en lekker voedzaam. Daarnaast bevat dit brood 80% minder koolhydraten dan een gewone boterham en is het gemaakt van onbewerkte grondstoffen, zoals pitten en zaden. Het doet mij meer denken aan roggebrood dan een gewone boterham.

Ingrediënten

Je hebt de volgende ingrediënten nodig:
2 sneetjes Tastybasics koolhydraatarm brood
brie
honing
optioneel: komkommer, pijnboompitten of noten

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Doe de boterhammen met plakjes brie ongeveer 10 minuten in de oven. Vervolgens doe je er honing op en strooi je wat pijnboompitten of noten erover heen. Eet smakelijk!

Lunch hour is the best hour of the day!

Ben je benieuwd naar andere recepten? Neem dan een kijkje bij Food. Wil je meer lezen over mijn leefstijlverandering? Lees Mijn verhaal.
Ben je benieuwd waar ik mij dagelijks mee bezig houd? Volg me dan op Instagram. In de ‘highlights’ geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit