Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Diner / Food / Lunch

Salade met groene asperges

Heb jij de eerste asperges ook al gespot in de supermarkt? Met name de groene asperges vind ik heerlijk. Groene asperges zijn eenvoudig en divers te bereiden. Een bijkomend voordeel is dat je ze niet hoeft te schillen. Het liefste roerbak ik de groene asperges, maar je kunt ze ook koken, blancheren, rauw eten of in de oven doen. Ze zijn heerlijk in een salade.

Ingrediënten

Voor deze heerlijke maaltijdsalade met groene asperges maakte ik gebruik van de volgende ingrediënten:
gemengde salade
groene asperges
geraspte wortel
gele paprika
fetakaas in blokjes
aardbeien
0% balsamicodressing
pittenmix (Kazidomi)

Bereidingswijze

Eenvoudiger kan bijna niet. Je mengt je salade met de geraspte wortel, de gewassen en gesneden paprika, fetakaas en aardbeien. Je hoeft de groene asperge niet te schillen, maar alleen het uiteinde af te snijden. Even wassen en ze zijn klaar om te wokken. Zet een wok of koekenpan op het vuur. Je kunt er allerlei kruiden aan toe voegen, maar ik maakte alleen gebruik van een beetje olijfolie. De groene asperges wok je in zo’n vijf minuten beetgaar. De tijd is afhankelijk van de dikte van de asperges. Ik raad je aan om de pan regelmatig even te schudden tijdens het wokken zodat de asperges in beweging blijven. Vervolgens leg je de gewokte asperges op je salade. Tot slot garneer je je salade met de balsamicodressing en de pittenmix van Kazidomi. Eet smakelijk!

Meer lekkere en eenvoudige recepten vind je onder Food.

Kazidomi is een webshop waar je een breed assortiment vindt aan voeding, superfoods tot natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Dankzij het jaarlidmaatschap van €80,- kan je profiteren van tot wel 50% korting op alle producten en leuke extra’s. Met de code STEFANIGETSFIT21 krijg je € 20 korting op het lidmaatschap + gratis verzendkosten.


SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo