Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt / Tussendoortjes

Mango kardemom cake

Als je deze mango kardemom cake hebt geproefd, ben je verkocht. Tijdens het bakken komt er al een heerlijke kruidige geur uit de oven waar je gegarandeerd trek van krijgt. En dan heb je de cake nog niet eens geproefd! De combinatie van mango en kardemom vind ik echt heerlijk. Ik kan deze cake wel de hele dag door eten. Cake met kwark als ontbijt, cake met fruit als tussendoortje of cake met ijs als dessert, allemaal even lekker! De eer van onderstaand recept gaat volledig naar Panash. Met de heerlijke pannenkoekenmixen van Panash heb ik eerlijk waar nog nooit pannenkoeken mee gemaakt, maar altijd cakes en koekjes.

Ingrediënten
Voor het maken van de mango en kardemom cake heb je nodig:
400 gram Panash pannenkoekenmix mango en kardemom
180 gram palmbloesemsuiker of suikervervanger zoals Sukrin gold
1 zakje baking soda
250 ml (amandel)melk
100 ml olijfolie
200 gram appelmoes

Bereidingswijze
Verwarm de (hete lucht) oven op 180 graden celcius en vet een cakevorm in. Meng alle ingrediënten samen en mix tot een beslag. Vervolgens giet je het beslag in de cakevorm en zet de cake voor ongeveer 45 minuten in de oven. Eet smakelijk!

Zie ook: chocolade cake

Neem voor meer inspiratie voor diverse gerechten en tussendoortjes een kijkje in mijn eetdagboeken.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo