Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Eetdagboek / Food

Eetdagboek week 37

Mijn eetdagboek week 37 deel ik om een inkijkje te geven in mijn eetpatroon. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten komen allemaal aan bod. Dit is geen professioneel advies, maar een persoonlijke zoektocht om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Ik tel geen calorieën en ik weeg niets af. Ik ben zoekende en deel wat er op mijn weg komt. Zoek vooral jouw eigen weg, want wat voor één werkt, hoeft niet voor de ander te werken.

Door mijn verhaal te delen, hoop ik jou bewuster te maken van het belang van een gezonde leefstijl.

Maandag

Ontbijt: havermout met pruimen uit de aerofryer
Lunch: koolhydraatarme crackers met maanzaad en olijf (Tastybasics) met sandwichspread en radijs
Snack: rijstewafel met caramel
Avondeten: tomaten, courgette en groene asperges met Italiaanse kruiden (Cleanfoods) uit de oven met (geiten)kaas en broccoli

Lees ook: Beleg voor op je cracker

Dinsdag

Ontbijt: Stracciatella kwark 0% met blauwe bessen en muesli choco en noten (Tastybasics)
Tussendoor: twee plakken Panash bananenbrood
Lunch: couscous met broccoli, rode paprika, dadels en geitenkaas
Avondeten: vegetarisch gehakt, linzen en veel groenten met kaas uit de oven
Snack: handje gummiberen en stukje chocolade (Sweet Switch)

Woensdag

Ontbijt: stroopwafelpannenkoeken (Cleanfoods) met verse ananas en skinnysaus caramel (Cleanfoods)
Lunch: bleekselderij met rozijnen en walnoten met een sausje van skinnymayo (Cleanfoods) met kruiden en een koolhydraatarme cracker (Tastybasics) met skinny chocoladespread (Cleanfoods) met schuddebuikjes
Snack: handje chips
Avondeten: zilvervliesrijst, kerrie groente schotel met extra prei en een vega schnitzel uit de aerofryer
Snack: zakje Snack a Jacks

Donderdag

Lees ook: Salades met fruit

Ontbijt: vanille yoghurt met verse aardbeien en paleo trail mix (Raw Organic Food)
Lunch: meergranen stokbrood met rucola salade en tonijnsalade met radijs en skinnymayo (Cleanfoods)
Avondeten: quiche met spinazie en fetakaas
Snack: stracciatella kwark met verse aardbeien en schuddebuikjes

Vrijdag

Ontbijt: koolhydraatarme crackers (Tastybasics) met pindakaas, walnoten, skinnychocospread (Cleanfoods) met gevriesdroogd fruit (CrazyFruit)
Snack: verse ananas
Lunch: quiche met spinazie en fetakaas
Snack: chocolade (Sweet Switch)
Avondeten: groentewraps met bonenmix, mais, linzen en kaas

Zaterdag

Ontbijt: havermout uit de aerofryer met pruimen
Lunch: vega bowl (Speeltuin Blik & Burgers)
Avondeten: groentewraps met bonenmix, mais, linzen en kaas
Snack: chocolade (Sweet Switch)

Zondag

Ontbijt: vanille yoghurt met gebroken lijnzaad, goia bessen, paleo trail mix (Raw Organic Food) en banaan
Tussendoor: scrumbled eggs
Lunch: twee geroosterde boterhammen (Smaakt) met speculoos, pindakaas en banaan
Snack: gezouten amandelen
Avondeten: quiche met spinazie en fetakaas

Bestel jouw Cleanfoods producten met 10% korting met kortingscode STEFANI10

Hoe staat het ermee?

Qua bewegen en eten was ik echt on top of the game deze week. Ik kan er kort en krachtig over zijn, het ging gewoon lekker. Afgelopen week viel ik 1,1 kilo af. In vijf weken ben ik nu 3,5 kilo kwijt. Mijn doel was één kilo per week gedurende 16 weken, maar ik voel me goed bij dit resultaat.

Volg je me al op Instagram? In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo