Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Ontbijt / Tussendoortjes

RawPancake Dutch Waffle

Ontbijten is een feestje met deze heerlijke stroopwafel pannenkoeken van Cleanfoods. De avond ervoor verheug ik me al op dit ontbijt. Tijdens het bakken loopt het water me in de mond, omdat het zo lekker ruikt. In een handomdraai tover je dit caloriearme ontbijt op tafel en kan je dag goed beginnen. Maar het is ook de perfecte pannenkoek voor een lunch of als gezonde snack. Per pannenkoek bevat je stroopwafelpannenkoek slechts 21 kcal en het is vrij van gluten, tarwebloem, toegevoegde suiker en vet. Zo is het geschikt voor elk dieet en voor een gezonde leefstijl.

Ingrediënten

Voor één persoon heb je slechts twee ingrediënten nodig voor een bord vol kleine pannenkoekjes:
2 maatscheppen RawPancake Dutch Waffle (Cleanfoods)
140 ml water of (plantaardige) melk
beetje olie voor in de koekenpan
toppings naar keuze, zoals kiwi en skinnysaus caramel (Cleanfoods)

Krijg 10% korting op jouw Cleanfoods bestelling met kortingscode STEFANI10

Bereidingswijze RawPancake Dutch Waffle

Makkelijker kan bijna niet. Je schept twee volle scheppen RawPancake Dutch Waffle in een kom en doet hier water bij. Handig, de maatschep zit al in de verpakking. Vervolgens mix je dit totdat je een mooi vloeibaar beslag hebt. Ik gebruik hiervoor een garde met de hand. Natuurlijk kun je ook een elektrische mixer gebruiken, maar het is eigenlijk de moeite niet, want je bent zo klaar. Een beetje olie in de pan, vuur hoog en bak beide kanten kort en krachtig goudbruin. Eet smakelijk!

Lees ook: Bountytaart

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo