Zoeken...
TOP
Diner Food Lunch

Salades met fruit

Twee blaadjes sla en een komkommer, daar kun je toch niet op leven? Salade roept gemengde gevoelens op. Konijnenvoer bijvoorbeeld. Maar een salade kan heerlijk zijn. Het gaat niet om de blaadjes sla, maar om de toppings. Het zijn de toppings die je salade interessant maken.

Geef je salade een boost smaak

Wist je dat je aan iedere salade fruit kunt toevoegen? Zo ziet je salade er niet alleen kleurrijk uit, maar smaakt ook heerlijk. Vaak voeg ik fruit toe als zoete tegenhanger van iets zouts. Bovendien heb je meteen weer die extra vitamines binnen. Op warme dagen lunch ik het liefst met een salade met fruit. Salades vind ik heerlijk en makkelijk te maken. Als basis gebruik ik eigenlijk altijd gemengde salade en vervolgens voeg ik allerlei toppings toe die ik maar lekker vind of in huis hebt. Er is zoveel variatie mogelijk dat je nooit voldoende recepten hebt voor salades met fruit. In deze blog zal ik mijn toppers van salades met fruit delen.

Links: gemengde salade, gele paprika, fetakaas, aardbeien, groene asperges, pittenmix (Kazidomi) en 0% sladressing.
Rechts: gemengde salade, spinazie, cherrytomaatjes, fetakaas, perzik, nuts & berries (Foodspring) en balsamicodressing.

Links: gemengde salade met komkommer, oranje paprika, edame bonen, ongezouten pecannoten, nuts & berries (Foodspring), meloen, 0% sladressing
Rechts: Gemengde salade met komkommer, geraspte wortel, ongezouten noten, fetakaas, watermeloen en balsamicodressing.

Links: Spinazie, ijsbergsla, komkommer, gele paprika, nuts & berries (Foodspring), vegetarische crispy sticks uit de aerofryer (Princess), verse frambozen en balsamicodressing.
Rechts: spinazie met ijsbergsla, komkommer, avocado, geitenkaas, nuts & berries (Foodspring), gegrilde ananas en balsamicodressing.

Links: Gemengde salade, bleekselderij in stukjes, een eetlepel tzatziki, nuts & berries (Foodspring), dadels (Nakheel Alya) en appel
Rechts: gemengde salade met sperziebonen, rode paprika, granaatappelpitjes, salademix (Raw Food Organic) met brie light en balsamico dressing

Links: Salade van eikenbladsalade, fetakaas, gewelde abrikozen, salademix (Raw Food Organic) en balsamicodressing
Rechts: gemengde salade, komkommer, witlof, groene asperges, vijgen, oude kaas, cashewnoten, pittenmix (Raw Food Organic)

Rauwkostsalade van wortel, bleekselderij, augurk, appel, cashewnoten en fetakaas (optioneel)

Wellicht ook interessant

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit