Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt / Overig / Tussendoortjes

Bananensplit

Een bananensplit, maar dan een gezonde(re) versie. Een lekker verantwoord dessert, maar waarom niet als ontbijt, lunch of zomaar tussendoor? Deze gezonde(re) variant bevat een stuk minder calorieën dan de versie met ijs en slagroom. Je kunt eindeloos variëren met toppings.

Wat heb je nodig?

Voor een bananensplit voor één persoon heb je de volgende ingrediënten nodig:
1 banaan
een paar eetlepels kwark
toppings naar keuze

Bereidingswijze bananensplit

Snij de banaan in de lengte door midden. Schep met een eetlepel kwark op beide helften van de banaan. Strooi de toppings naar keuze over de kwark. Eet smakelijk!

Gebruik kortingscode STEFANI10 voor 10% korting op je bestelling in de webshop van Cleanfoods.nl.

Links: Bananensplit met toppings van granola, amandelschaafsel en skinnysaus chocolade (Cleanfoods)
Rechts: Bananensplit met toppings van granola van aardbei, chocolade en basilicum (Meesters van de Halm), choco smileys (Food2smile) en skinnysaus salty caramel (Cleanfoods)

Bananensplit met citroenkwark, granola met kokos, rozemarijn, amandel (Meesters van de Halm), passievrucht, paranoten (Raw Organic Food), choco smileys (Food2Smile) en geraspte kokos

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo