Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Overig / Producten / Reviews / Sport

Bodyhoop challenge

Strakker en fitter in 30 dagen

Goede timing. Mijn vakantie is nog niet voorbij of de Bodyhoop challenge ging van start. In deze challenge ga ik, tegelijk met een groep andere vrouwen, mijn doel bereiken met een dagelijkse workout van 10 a 15 minuten met de Bodyhoop hoelahoep. Eerder schreef ik al dat ik hoelahoepen een ontspannen manier vind om aan je figuur te werken. Hoelahoepen vind ik een leukere manier om mijn buikspieren te trainen dan sit-ups. Bovendien zorgt het voor meer variatie in mijn beweging. Een dagelijkse work out van tien minuten is al voldoende. Ideaal om te combineren met mijn work outs in de sportschool.

De challenge

Het is een online programma van 30 dagen waarin ik persoonlijke vragen kan stellen aan coaches, een personal trainer van Bodyhoop, een mindset coach en een yoga teacher. Dagelijks doe ik een korte, intensieve Bodyhoop workout met een warming up en cooling down. Daarnaast is het de bedoeling dat je vier keer per week 30 minuten snelwandelt of fietst. Dit kan ik mooi toepassen in de lunchpauze op mijn werkdagen. Als je niet naar buiten kan dan adviseert Bodyhoop om 7 minuten trap te lopen. Ook doe je elke week een yoga work out en krijg je mindset coaching in de vorm van podcasts.

In het online challenge center vind ik alles wat ik elke dag nodig heb. Dat zijn 27 toffe Bodyhoop workouts aangevuld met 3 yoga workouts. Maar ook mindset podcasts, voedingstips en gezonde recepten. Voor het eerst houd ik mijn lichaamsmetingen bij. Zo kan ik duidelijk zien wat ik met deze challenge heb bereikt. Als je behoefte hebt aan contact met andere deelnemers dan kun je op Facebook deelnemen aan een besloten groep waarin je ervaringen kunt uitwisselen. Dit motiveert misschien nét dat beetje extra om het vol te houden.

Let’s do this

Bodyhoop raadt me aan om de workout te doen in de ochtend, vóór het ontbijt. Wanneer je al gesport hebt voor je ontbijt, is je metabolisme al op gang gekomen en daar heb je de hele dag profijt van. Bovendien begin je de dag met een voldaan en positief gevoel. In de ochtend sporten vind ik heerlijk, maar elke dag is een ander verhaal. Houd ik het vol? Het is voor het eerst dat ik een meting heb gedaan van mijn lichaam: taille, buik, heup en dijbeen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de resultaten. Over een maand vertel ik je er alles over!

Bodyhoop | www.bodyhoop.nl | Instagram

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo