Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Overig / Sport

Let’s move for a better world

We zijn geboren om te bewegen, maar door nieuwe technieken en ontwikkelingen bewegen we vandaag de dag te weinig. Die inactiviteit in combinatie met ongezonde voeding vormt een bedreiging voor een gezond leven. Eerder schreef ik hier al over in de blog ‘zitten is het nieuwe roken’. Overgewicht blijft toenemen en extreem overgewicht is nog gevaarlijker voor je gezondheid. Het geeft namelijk aanleiding tot tal van aanverwante problemen, zoals een hoge bloeddruk of hartaandoeningen. En dat niet alleen, extreem overgewicht veroorzaakt vandaag de dag meer sterfgevallen dan ondervoeding. Obesitas is een wereldwijde epidemie.

Ik ondersteun de strijd tegen obesitas en fysieke inactiviteit door deel te nemen aan de grootste sociale campagne in de fitnessindustrie: Let’s move for a better world van Technogym. Op mijn Instagram pagina deel ik een auditie filmpje om ambassadeur te worden van deze campagne.

Zelf heb ik met succes gewerkt aan een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Lees hier mijn verhaal. Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit en gun dit gevoel anderen ook. Daarom ben ik geïnspireerd om anderen te bewegen om ook gezonder te leven.

Exercise not only changes your body, it changes your mind, your attitude and your mood!

Beweeg voor het goede doel

Het is de missie van Technogym om wellness wereldwijd te bevorderen. Met deze campagne kan iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau van fysieke bekwaamheid, meedoen. Hiervoor heeft Technogym de MOVE ontwikkeld, een nieuwe manier om beweging te meten. Van 16 maart tot 4 april 2020 kun je door, in één van de deelnemende fitnesscentra, zoals Sportcity Woerden, te trainen op Technogym fitnessapparatuur MOVEs verzamelen. Je trainingsinspanning, het aantal verzamelde MOVEs en het klassement binnen je sportschool kun je in de MyWellness Cloud, een digitaal platform van Technogym, terugzien.

De campagne heeft tot doel de gemeenschap bewust te maken van de gevaren van obesitas en beweging te promoten als de ideale manier om deze te bestrijden. De campagne is ook een kans om mensen kennis te laten maken met sport, misschien zelfs voor het eerst. De meest actieve club in elk land krijgt de mogelijkheid om een prijs te doneren aan een goed doel. Behalve dat je je inzet voor het goede doel, verbeter je je eigen fysieke conditie en help je je community om actiever te worden.

Doe mee en maak het verschil
Doe mee, bezoek een Technogym locatie in je buurt, verzamel MOVES en zet je in voor een gezonde en meer actieve samenleving! Zie voor meer informatie over de campagne van Technogym: www.technogym.com/nl/letsmove

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo