Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Therapie to go

boek therapie to go

Weer zo’n zelfhulpverhaal? Toch schreef Sacha Bachim het boek Therapie to go. Veel therapeutische ideeën en technieken kunnen ook op een praktische manier worden ingezet. Ze kunnen een verandering in denken stimuleren en de algehele kwaliteit van leveren verbeteren. Psychologie is namelijk een onderwerp dat ons allemaal raakt in verschillende perioden van ons leven. En toch praten we er niet vaak over. Therapie to go is een goedgevulde gereedschapskist vol met praktische en bruikbare tips die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

Aan iedereen zit wel een schroefje los

Met het boek Therapie to go kun je je gevoelens tot op de bodem uitzoeken. Ben je geïnteresseerd in zelfverbetering, het begrijpen van anderen of het versterken van je relaties? Wil je je motivatie verhogen of je vermogen om beslissingen te nemen verbeteren? Dit boek biedt waardevolle kennis en tools om effectiever te communiceren, stress te verminderen, je emoties te beheersen en betere beslissingen te nemen. En dit alles gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde psychologische principes.

Therapie to go bevat volop uitleg van technieken. Veel verschillende onderwerpen worden duidelijk uitgelegd op een heldere en begrijpelijke manier. Geen droge kost, maar met een flinke dosis humor worden herkenbare situaties uit het dagelijkse leven belicht. Misschien vind je de ene tool nuttiger dan de andere. Of zie je dit boek als naslagwerk voor dingen die nog op je pad komen. Therapie to go is een interessant boek dat je een kijkje geeft in de psyche van de mens en hoe je bepaalde tactieken kunt inzetten om gezonde relaties te creëren en te onderhouden. Uiteraard vervangt dit boek geen therapie, maar misschien kan het je een hart onder de riem steken als je niet lekker in je vel zit.

Uitgever: Scriptum

Meer boeken

Love your body
Het gewicht tussen je oren
De kracht van acceptatie

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo