Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Doeboek voor volwassenen

doeboek voor volwassenen

Als kind kon ik er uren zoet mee zijn. En in vakanties koop ik ze standaard voor mijn jongens: doeboeken. Ze hebben er heel wat versleten en stiekem vind ik ze zelf ook maar al te leuk. Nu is er speciaal een Doeboek voor volwassenen. Al jarenlang een hit in Spanje, maar nu eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar.

Volop puzzels en raadsels

Dit Doeboek voor volwassenen barst uit zijn voegen door een verscheidenheid aan puzzels, opdrachten en raadsels. Je vindt maar liefst 150 oefeningen, goed voor 120 uur plezier! Allerlei uitlopende thema’s komen aan bod zoals opdrachten over wetenschap, literatuur en geschiedenis, maar ook sport, film en nostalgie. De oefeningen st aan kriskras door elkaar en hebben geen strikte indeling. Elke pagina is anders en je kunt gewoon beginnen met de puzzel of raadsel die jou het meeste aanspreekt.

Vermaak jezelf terwijl je leert

Het Doeboek voor volwassenen vind ik heerlijk om erbij te pakken op een zonnige dag in de tuin. Even een momentje voor mezelf. Dan doe ik het liefst de opdrachten in mijn eentje, maar je kunt het boek ook samen met anderen doen. De oplossingen staan aan het eind van het boek, zodat je even kunt spieken als je een kruiswoordpuzzel niet kunt oplossen. Het Doeboek voor volwassenen is een kleurrijk boek met veel diversiteit. Het is vergelijkbaar met doeboeken voor de jeugd, maar dan speciaal voor volwassenen. Er zit voor iedereen wel iets bij.

Gemaakt door kenniskampioen Daniel López Vallez en de illustere illustrator Cristóbal Fortúnez.
Van de Spaanstalige editie werden al meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

Doeboek voor Volwassenen | MUS creatief | EAN 9789045327457 | mei 2023

Meer creatieve boeken

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo