Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

De kracht van acceptatie

de kracht van acceptatie

Van fouten maken leer je. Ik zet het iedere keer tegen mijn kinderen, maar zelf vind ik het maar knap lastig. Rationeel kan ik tegen mezelf zeggen dat iedereen fouten maakt. Maar als ik een fout maak, kan ik dat maar moeilijk accepteren van mezelf. Met het lezen van het boek De kracht van acceptatie hebben mijn emoties een positieve boost gekregen en leer ik aanvaarden wat is.

Inspiratiebron

De kracht van acceptatie is een bron vol inspiratie. Schrijfster Ashley Davis Bush helpt je hoe je tegenslag en beperkingen kunt ombuigen tot een mogelijkheid om te groeien en je te ontwikkelen. Vanaf het begin van het boek tot aan het einde word je als lezer stap voor stap meegenomen in een leerproces. Aan de hand van veel persoonlijke verhalen, anekdotes en voorbeelden vol herkenning belicht Ashley de kracht van aanvaarding.

Acceptatie wordt vaak verward met verslagenheid of opgeven. Al in het begin van dit boek maakt Ashley korte metten met deze opvatting. Al tijdens het lezen van de eerste hoofdstukken van dit boek voel ik opluchting. Niets in dit boek is belerend, maar de schrijfstijl is juist heel toegankelijk. Het laat je in je eigen waarde en probeert dit nog meer te versterken.

Lees ook: Diepere emoties beter begrijpen

De kunst en de kracht van acceptatie

We hebben vast allemaal wel eens in een onaangename of moeilijke situatie gezeten. We hebben vast allemaal wel eens gewenst dat dingen anders liepen, spijt gehad van de dingen die we hebben gezegd of juist niet gezegd hebben. De kracht van acceptatie bevat volop leermomenten en praktische tips.

De kracht van acceptatie heb ik met plezier gelezen. Het heeft me geholpen om mij te richten op positiviteit en los te maken van wat energie kost. Dit boek heeft mijn blik verruimd en geholpen om mijn huidige situatie te aanvaarden voor meer innerlijke rust.

De kracht van acceptatie | Ashley Davis Bush | Uitgeverij Deltas | EAN 9789044757279 

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo