Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Missie onmogelijk | André Kuipers

missie onmogelijk andre kuipers

Missie onmogelijk is een spannend ruimteavontuur in de boekenserie van astronaut André Kuipers. Eerder verscheen het boek 3, 2, 1, GO! waarin je kennismaakt met André en zijn vrienden. Missie onmogelijk bevat wederom een spannend én leerzaam verhaal over de Kleine Astronauten. Dit keer helpen André en zijn vrienden Professor Korolov met zijn grootste experiment ooit.

Een super geheim ruimte-experiment

In het boek Missie onmogelijk logeren André en Valentina als echte astronauten in het ruimtestation. Ze hebben samen de grootste lol. De normaalste dingen gaan in de ruimte net een beetje anders. Ze slurpen ranja uit de lucht, zweven van kamer naar kamer en als ze willen sporten, lopen ze hard op de muur.

Professor Korolov werkt aan zijn grootste experiment ooit. Hij vraagt hulp aan de Kleine Astronauten, maar André twijfelt. Het klinkt heel interessant, maar ook superingewikkeld en gevaarlijk. Dan gaat het alarm. Een stuk ruimtepuin vliegt recht op het ruimtestation af…

Een spannend verhaal over onmogelijke missie

Het boek Missie onmogelijk is mooi vormgegeven. Mijn jongens (7 en 8 jaar) vinden het fijn als er ‘plaatjes’ in het boek zijn. Dat begrijp ik wel. Illustraties nodigen kinderen uit om te lezen. Het lettertype is wat groter dan normaal en goed leesbaar. Verder is de opmaak van de tekst speels met vetgedrukte letters of gekleurde tekst. Mijn kinderen lezen het boek zelfstandig, maar vinden het ook nog leuk om voorgelezen te worden. Tussen de regels door is het leuke boek Missie onmogelijk ook nog eens een leerzaam boek. Je leest de leukste, gekste en meest bijzondere feiten over reizen naar de ruimte.

Tip download de leuke kleurplaten van de Kleine Astronauten op kinderboeken.nl

Meer kinderboeken

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo