Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

101 geweldige pranks

Als je op zoek bent naar een langdradig en saai boek dan is het boek 101 geweldige pranks niets voor jou. Dit boek zit boordevol luchtige onzin, gedachteloze trucjes en stapels geinige pranks. Je leert hoe je de leukste grappen kunt bedenken en uitvoeren. Doe bijvoorbeeld alsof je vinger is afgebroken, laat een taart exploderen of vul stiekem soesjes met mayonaise.

Een echte prankster-kampioen

Mijn twee lolbroeken die continu gekke bekken trekken en rare stemmetjes opzetten zijn helemaal in hun nopjes met dit dikke boek vol inspiratie voor de leukste grappen. Het voorwoord is al erg leuk om te lezen, maar je wordt ook gewaarschuwd. ‘Als je een grap uithaalt bij je vrienden, dan kunnen ze dat dus ook bij jou doen! Nadat je dit boek hebt gelezen kun je nooit meer ergens gaan zitten zonder eerst te controelren of er niet toevallig een nepdrol ligt.

Voordat je aan de slag gaat met moppen tappen, zijn er een aantal regels waar je grappen aan moeten voldoen. De pranks mogen nooit gemeen zijn, je mag geen dingen slopen en je kunt het beste grapjes uithalen met mensen die zelf ook gevoel voor humor hebben. Dan is het tijd om stap voor stap alles te leren over verschillende soorten pranks.

Doe de prank!

Het boek 101 geweldige pranks geeft je een duidelijk stappenplan om je grappen uit te halen. Wat heb je nodig, wat moet je doen en hoe kun je de prank het beste voorbereiden? Soms zijn de pranks een beetje smerig en wordt je extra gewaarschuwd, bijvoorbeeld om een vloer te kiezen die je makkelijk kunt schoonmaken. Met alle tips en trucs word jij een pro in maffe gezichten, gekke stemmetjes en nog veel meer! De pranks zijn geschikt voor grapjassen en lolbroeken vanaf circa negen jaar, maar ook mijn zoon van bijna acht jaar vindt dit boek ook erg leuk. 101 geweldige pranks is een musthave voor grappenmakers!

101 geweldige pranks | Theresa Julian | Witte Leeuw | EAN 9789493236424 

Lees ook: Escape Room

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo