Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Er op Uit / Kids / Leuke dingen / Reviews

Casper en Emma en de gouden ring

casper en emma en de gouden ring

Deze zomerse familiefilm draait vanaf 12 juli in de bioscoop

Met dit mooie weer komen we toch helemaal in vakantie stemming? Gelukkig zijn Casper en Emma terug met een nieuw avontuur! Ken jij de kinderfilms over Casper en Emma? Als je jonge kinderen hebt, dan zul je deze kleuters vast herkennen. Mijn jongens kijken de films en series al van jongs af aan. Er zijn inmiddels al zeven films en ook op Netflix vind je een serie over de beste vrienden. Deze zomer kan het hele gezin weer genieten van een nieuw avontuur van Casper en Emma. In de bioscoopfilm Casper en Emma en de gouden ring gaan de beste vriendjes met hun ouders op vakantie naar het prachtige en zonnige eiland Malta in de Middellandse Zee.

Wie is de eigenaar van de mysterieuze ring?

Het avontuur begint als Emma een gouden ring vindt. Zij en Casper willen deze mysterieuze ring graag teruggeven aan de eigenaar, maar van wie is die ring eigenlijk? Het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Is dat zo? En bestaan er zeemeerminnen? Casper en Emma zoeken het samen uit.

Eerdere films van Casper en Emma vonden mijn kinderen én ik altijd leuk. Er gebeurt van alles, terwijl de verhaallijnen meestal redelijk luchtig zijn. De boodschap van de belangrijke waarde van vriendschap vind ik mooi. Je kunt alle rijkdom in de wereld hebben, maar als je het met niemand kun delen, ben je nergens. Vanaf 12 juli draait de kinderfilm Casper en Emma en de gouden ring in de bioscoop. Het lijkt mij een heerlijke film om de zomervakantie te starten. Met Casper en Emma komen we ongetwijfeld in de vakantiestemming.

Meer voor kinderen

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo