Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Diner / Food / Lunch / Overig / Producten / Reviews

Me(p)al preps!

Het voorbereiden van maaltijden scheelt me op werkdagen veel tijd en helpt me om gezonder te eten. Na een lange werkdag hoef ik dan alleen nog maar het avondeten uit de koelkast of vriezer te pakken, op te warmen en we kunnen aan tafel. Ideaal, want ook mijn jongens zijn moe na zo’n lange dag en willen eten en naar bed. Mealpreppen is ideaal als je een volle agenda hebt of gewoon meer tijd voor leuke dingen wil overhouden. Lijkt jou dit ook fijn, maar je weet niet waar je moet beginnen? Mepal heeft in samenwerking met Lisa, van @foodlies.nl, een leuk en praktisch boekje samengesteld, waarin 28 gezonde en lekkere recepten staan voor lunch- en avondgerechten. Super handig, want alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en daardoor is het mealpreppen makkelijk vol te houden. Mepal geeft ook tips & tricks en adviezen over welke producten je het beste kunt gebruiken of hoe je eten kunt bewaren.

Eén van de recepten is een groene couscous met amandelen en feta. Couscous salade is één van mijn favorieten. Zowel koud als warm vind ik couscous heerlijk. Door veel groente toe te voegen, kom je hiermee ook nog een makkelijk aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Het toevoegen van noten zorgt voor een lekkere crunchy bite. Ik had er niet eerder aan gedacht om couscous te combineren met broccoli rijst, maar het is heerlijk. Ik heb het recept gevolgd, maar gekozen voor pecannoten in plaats van amandelen. Daarnaast heb ik kaneel en stukjes gedroogde abrikozen toegevoegd voor een zoetere nasmaak. Zo kun je natuurlijk altijd je eigen draai geven aan een recept zodat het helemaal bij jou past!

Mealpreppen bespaart tijd en helpt je om gezonder te eten!

Deze blog bevat producten die door Mepal zijn toegestuurd.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo