Zoeken...
TOP
Games Reviews

DreamWorks All-Star Kart Racing

DreamWorks allstar kart racing videogame

De game DreamWorks All-Star Kart Racing voor de Nintendo Switch neemt je mee op een ultieme kart-racegame. Met jouw favoriete DreamWorks-personage ga je de strijd aan in razendsnelle karts op spectaculaire circuits. ‘Mama, dit spel is echt het beste kartspel dat ik ooit heb gespeeld, afgezien van Mario Kart’, aldus mijn zoon van acht jaar.

Een warming-up met Shrek en Donkey

Het spel begint met een instructie waarbij Shrek zijn ezel Donkey kartles geeft. Je leert om op het pad te blijven door te sturen, hoe je over randen kunt springen met je kart voor een extra boost en welke items je onderweg kunt verzamelen. Onderweg kom je bijvoorbeeld muzieknoten en trollen tegen, maar ook magische lieren tegen die een geheime kartbaan onthullen. Op die baan kun je extra snelheid maken. Na drie rondjes is het tijd voor het échte werk.

Ben je klaar?

Vervolgens maak je een keuze maken om alleen te spelen, samen met vrienden of online en je favoriete DreamWorks karakter. ‘Zal ik voor de reuzepanda of voor De Gelaarsde Kat kiezen?‘ Mijn zoon kiest meteen voor de reuzepanda. ‘Vind je dit een coole auto mama?‘ En na de keuze voor de kart gaat hij de strijd aan in Pandadorp. Volgens mijn 8-jarige zoon is DreamWorks All-star Kart Racing iets moeilijker dan bijvoorbeeld Mario Kart, maar dat zorgt juist voor een beetje uitdaging.

Non stop actie en plezier

Ook de fantastische circuits zijn geïnspireerd op de DreamWorks films, zoals The Kingdom of Far Far Away van Shrek en New York City Zoo van de film Madagaskar. Als je onderweg magische schakelaars aanraakt, kom je op verborgen paden waarmee je de weg kunt afsnijden. Bovendien is er een hele reeks aan accessoires met Dreamwork-thema – Donkey maakt wafels om een kart-chaos te veroorzaken – en verzamelobjecten die je snelheid verhogen als ze op de baan liggen. Niet alleen mijn kinderen zijn gek op racespellen, mijn man en ik vinden het ook leuk om mee te doen. DreamWorks All-Star Kart Racing is een toffe game met non stop actie en biedt plezier voor het hele gezin!

Meer games voor de Nintendo Switch

DreamWorks Trolls Remix Rescue
Paw Patrol World
Samba de Amigo: Party Central

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit