Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Samba de Amigo: Party Central

samba de amigo party central

Als Nintendo Switch-speler kun je lekker los gaan met het ritmespel Samba de Amigo: Party Central! Op het ritme van de muziek beweeg je je joy-cons alsof het sambaballen zijn. De game laat je zien hoe waar en wanneer je je joy-con moet schudden. Samba de Amigo: Party Central is een feelgood game die jou ook nog eens lekker in beweging brengt.

Voel het ritme en schud er flink op los

Op het beeld verschijnen zes cirkels waarbij wordt aangegeven hoe je de joy-con moet bewegen. Naar boven, opzij of naar beneden. De game vertelt je precies wanneer en waar dus je hoeft alleen maar op tijd de juiste beweging te maken. En als je op de maat weet te shaken én op de juiste plek dan verdien je punten. Af en toe vraagt de game om een bepaalde pose in te nemen. Je wordt verwacht om het voorbeeld in de game precies na te doen. Stilstaan is er niet bij, want tussendoor doe je ook nog eens korte workouts zoals squats. De muziek is lekker opzwepend. Er zijn meer dan 40 hitsongs waarmee je hartslag ongetwijfeld omhoog gaat.

Dans met vrienden en familie

De besturing is eenvoudig voor jong en oud. Je kunt solo je eigen feestje bouwen, maar je kunt het ook tegen elkaar opnemen. Mijn zoon en ik dagen elkaar regelmatig uit met de game ‘Samba for 2’en om te kijken wie de beste danser is. We maken grapjes over wie de stappen verkeerd zet of niet stil kon blijven staan bij de poses. De game Samba de Amigo: Party Central biedt ook minigames en uitdagingen. Sla bijvoorbeeld ballen weg met een knuppel of probeer zo synchroon mogelijk te shaken met je sambaballen. Er zijn ook veel nieuwe online-functies, zodat jouw Samba feestje nooit hoeft te stoppen. Samba de Amigo: Party Central is een leuk spel voor het gezin!

Meer games voor de Nintendo Switch

Everybody 1-2-Switch
Kom in beweging met Nintendo Switch
Word fit met Let’s Get Fit!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo