Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Bijzondere plekjes / Er op Uit / Kids / Reviews

De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar

lumineuze nachten kasteel de haar

Van 7 december 2023 t/m 7 januari 2024 in Kasteel de Haar

Deze winter is het sprookjesachtige Kasteel de Haar omgetoverd tot een indrukwekkend decor voor een magische wandeling vol verwondering en betovering: De Lumineuze Nachten. Je wandelt een unieke route van 2,5 kilometer door de kasteeltuinen langs indrukwekkende projecties. De Lumineuze Nachten is een ideaal uitje tijdens de kerstvakantie. Beleef de magie met je kinderen, familie maar het is ook de ideale setting voor een romantische date.

Een magische avondwandeling

De Lumineuze Nachten vertelt een sprookjesachtige verhaal over verre reizen en mysterieuze souvenirs. Je wordt meegenomen op een betoverend avontuur door de kasteeltuinen. Het verhaal zit vol gedonder, gesprankel en getover. Op je eigen tempo kun je genieten van duizenden lampjes, wondermooie muziek en spectaculaire projecties en lichtshows. Eén ding is zeker, je komt ogen en oren te kort. Niet alleen mijn jongens van zeven en acht jaar waren onder de indruk van de prachtige verlichting, ook mijn ouders en ik keken onze ogen uit. Het regende pijpenstelen tijdens ons bezoek aan De Lumineuze Nachten, maar we hebben het geen seconde koud gehad.

Meer weten over de Lumineuze Nachten

De route van De Lumineuze Nachten is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Ook kun je je hond aangelijnd meenemen. Tijdens je wandeling kom je een pleintje tegen waar je een hapje en drankje kunt halen. Even opwarmen en genieten van de gezelligheid rondom het vuur. Ik raad je aan om de entreekaarten online te bestellen. Bestel er ook meteen een parkeerticket bij. De parkeerplaats vind je recht tegenover het kasteel. Goed om te weten, in de directe omgeving geldt een parkeerverbod waar door de politie streng op wordt toegezien. De route is rolstoeltoegankelijk.

Bestel jouw tickets op delumineuzenachten.nl.

In de buurt

Speelnatuur van OERRR in Haarzuilens
Kasteel de Haar
Waterbeleefpad ’t Natte Laand

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo