Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Paw Patrol World

paw patrol world game

Geen klus is te groot en geen pup is te klein. In Paw Patrol World voor de Nintendo Switch vind je volop spannende missies en avonturen voor het hele gezin. In deze game ben jij Paw Patrol in de stad Adventure Bay. Kies je favoriete personage Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky of Zuma en de populaire Tracker en Everest, ga op missie en geniet van een echte PAW Patrol-ervaring.

Puptastisch speelplezier met PAW Patrol World

Voordat ik er erg in hebben, is mijn zoon al begonnen met het spel. De keuze is op Chase gevallen en na een korte PAW Patrol pup-training trekt hij de open wereld in. Het spel is interactief en je bepaalt zelf waar je loopt, rijdt of zwemt in Avonturenbaai. Het PAW Patrol-feest begint bijna en alle inwoners van Avonturenbaai hebben er zin in. Maar burgemeester Humdinger en zijn kittens hebben plannen om het feest te verstoren. Zo zijn de posters gestolen en zorgen ze voor veel chaos in de stad. Om het PAW Patrol feest te redden is de hele groep puppy’s nodig.

Mensen redden en hondensnoepjes verzamelen

Het is aan jou, als PAW Patrol pup, om reddingsmissies uit te voeren in Avonturenbaai, op de berg van Jake, in de jungle en in Blaffenburcht. Alle locaties komen mijn kinderen bekend voor van de televisieserie. Tijdens de missies kun je hondensnoepjes verzamelen, waarmee je nieuwe outfits en gadgets kan vrijspelen. Een missie is bijvoorbeeld het terugvinden van alle kunstwerken van de favoriete kip Chilckaletta te verzamelen voor haar grote kunsttentoonstelling,

Samen op missie in Paw Patrol World

Het leuke aan PAW Patrol World vind ik dat spelers de vrijheid hebben om het spel te ontdekken. Er zijn geen beperkingen en je kunt van alles proberen. ‘Kijk mam, mijn pup kan zwemmen!’ Kun je ook op de schommel zitten, vroeg ik, toen mijn zoon met zijn pup Chase langs een speeltuin kwam. En ja hoor, even later was de pup aan het schommelen.

Tijdens het spel kun je met een druk op de knop van personage wisselen. Elke pup heeft unieke vaardigheden. Het allerleukste is dat je in dit spel kunt samenspelen. Zo voerden mijn zoons samen missies uit. ‘We zijn allebei Chase, mama’. Mijn jongens kunnen goed overweg met de knoppen en ontdekken zelfstandig steeds nieuwe mogelijkheden in het spel en er is nog waanzinnig veel te ontdekken. PAW Patrol World biedt urenlang speelplezier voor het hele gezin!

Meer games

Samba de Amigo: Party Central
Everybody 1-2 Switch
Little Friends: Puppy Island

Header: Nintendo

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo