Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

DreamWorks Trolls Remix Rescue 

DreamWorks Trolls remix rescue

Na drie hilarische animatiefilms van Trolls is er nu ook eindelijk een videogame voor kinderen beschikbaar. De kleurrijke en melodieuze wereld van de Trolls komt tot leven in de game DreamWorks Trolls Remix Rescue voor de Nintendo Switch. In deze game speel je als de bekende trollen personages, terwijl je het Trolls Kingdom probeert te redden van een slechterik.

Een kleurrijke en melodieuze aanvulling op de Trolls films

Dreamworks Trolls Remix Rescue volgt na de gebeurtenissen van de film Trolls World Tour. Als je de films van Trolls kent dan zullen er bekende gezichten zijn. Ben je nog niet bekend met Trolls? No worries, je kunt het spel ook prima spelen zonder kennis van de films. Samen met mijn zoons speel ik deze game.

Bij de eerste deuntjes staat mijn zoontje al te dansen. Voordat we het spel spelen, kiezen we onze eigen trol die je kunt aanpassen met allerlei accessoires. Iedere trol heeft unieke vaardigheden en talenten. Kies voor ander haar, kleding, hoeden, ogen, accessoires en zelfs de stem kun je zelf bepalen. Er zijn meer dan duizend combinaties mogelijk, indrukwekkend!

Show je beste moves in Trolls Remix Rescue

Daarna komen we in het Trollenrijk waarin we een spoor van diamanten volgen. Zo komen we uit bij een knallend Trolls-feest. Maar er is een slechterik die snode plannen heeft en het hele Trollenrijk in trance brengt waardoor alle trollen een snor krijgen. Helaas voor Chaz was er een DJ die niet in trance raakte omdat hij een koptelefoon droeg. Die DJ zijn wij, als speler. Nu is het onze taak om het Trollenrijk te redden.

Het Trollenrijk bestaat uit vier regio’s om te verkennen. Iedere regio heeft op zijn beurt weer drie hoofdgebieden om te verkennen. De teksten in het spel zijn in het Nederlands. Als je andere trollen tegen komt, kun je een praatje maken. Door diamanten te verzamelen, krijg je punten. Met deze punten kun je weer nieuwe gadgets voor je trol vrijspelen. Je kunt vrij rondlopen in de trollenwereld, maar met pijlen wordt aangegeven welke kant je op moet voor het volgende level. Maar pas op, onderweg zijn er speakers die je omver kunnen blazen. Met een pepertje maak je extra snelheid om langs die knallende speakers te komen. Met een zwaai van je lange trollenhaar (lees: haar-jitsu) kun je slechteriken op afstand houden. Er komt dus een beetje ‘strijd’ bij kijken om de vijanden te verslaan, maar het zit er niet gewelddadig uit.

Het is jouw tijd om te schitteren

Tussendoor kun je minigames spelen. Dit zijn ritmespelletjes waarbij je naar bekende liedjes uit de film luistert en bewegingstoetsen gebruikt om te dansen. Deze game kun je alleen spelen, maar nog leuker is om met vrienden te spelen. Je kunt met maar liefst vier Trolls op één scherm spelen en samen het avontuur aan gaan. Dreamworks Trolls Remix Rescue is een kleurrijke game met veel muziek en bij ons thuis goed ontvangen.

Meer games

Paw Patrol World
Samba de Amigo: Party Central
Everybody 1-2 Switch

Afbeeldingen: Mindscape

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo