Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Sporthelden – Max is de beste

max is de beste

Iedere sport heeft een held. Voor de Formule 1 is er maar één de allerbeste en dat is natuurlijk Max Verstappen. Naast dat hij goed kan rijden, doet hij ook hele leuke dingen met zijn fans, dat inspireert hen. Mijn jongens willen alles over hem weten. Het boek Max is de beste is dan ook een schot in de roos.

Geboren om te racen

Formule 1-coureur Max Verstappen is een autosport superster. Toen Verstappen nog maar zeventien was, werd hij de jongste Formule 1-coureur ooit. Inmiddels heeft hij al drie wereldkampioenschappen op zij naam staan. Maar wat maakt Max nou zo’n geweldige coureur? In het boek Max is de beste lezen kinderen alles wat ze maar willen weten over hun sportheld.

Een leuk en grappig stripboek

Max is de beste bevat veel informatie met leuke en grappige weetjes en feitjes over Max en de Formule 1. Het is geen standaard leesboek, maar lijkt meer op een stripverhaal in een soort graphic novel. Het boek heeft 12 hoofdstukken en gaat onder andere over Max Verstappen als kind, het karten, de overstap naar race auto’s en later de Formule 1. Achterin het boek kun je na het lezen je kennis testen met tien quizvragen. Natuurlijk vind je ook de antwoorden op de volgende pagina.

Het lettertype van de tekst is lekker groot en het boek zit bomvol leuke striptekeningen. Dat spreekt mijn jongens enorm aan in een leesboek. Max is de beste is een leuk boek voor jonge Max Verstappen fans. In de serie boeken Sporthelden vind je naast het boek over Max Verstappen ook boeken over voetbalhelden Lieke Martens, Virgil van Dijk en Messi.

Winactie

Heb jij ook een Max Verstappen fan thuis? Of een neefje of nichtje die gek is op de Formule 1?
Laat dan een reactie achter onder deze blog en maak kans op een exemplaar van het boek Sporthelden – Max is de beste. Niet verplicht, maar het liken van Stefanigetsfit op Facebook en Instagram wordt gewaardeerd. De winactie loopt tot 18 maart 2024. De volgende dag ontvangt de winnaar een e-mail. Reageer binnen 48 uur, anders trek ik een nieuwe winnaar. De actievoorwaarden lees je hier. Veel succes!

Meer voor kids

SmartGames Pole Position
Zandvoort Kids Circuit Run
De Grote Mees Kees

SHARE: 

GERELATEERD

17 reacties

 1. Super leuk, Daan is al jaren fan van Formule 1 en natuurlijk Max Verstappen. Dit boek zal hem een extra boost geven om meer te lezen thuis.

 2. Mooi geschenk om te krijgen ikzelf ben al meer dan 40 jaar formule 1 fan, als Belg supporter ik al jaren voor jullie Mad Max Verstappen, geweldige rijder.

 3. Dit lijkt me echt leuk voor mijn neefje van 7, die graag met zijn vader naar formule 1 kijkt en lezen aan het ontdekken is. Supervet!!

 4. Superrrrrrr voor onze kleinzoontjes die net als hun vader (onze oudste zoon) dol zijn
  op de F1 en met name Max Verstappen natuurlijk. En dan lijkt ons dat Stripboek
  een welkome aanvulling op hun Max auto’s om zo gezellig te kunnen kijken en lezen!!!

 5. Heel graag doe ik mee voor mijn zoon. Een Max fan vanaf zijn eerste race. Elke zondag (nu een aantal keer op zaterdag) zitten we klaar voor de tv en moedigen we Max vol overgave aan.

 6. Jaa dit wil mijn zoon wel winnen een echte Max fan!! Hij mag volgende week afzwemmen dus dit zou een super kado zijn!

 7. Jaáa super gaaf, ik doe heel graag mee voor mezelf maar ook in mijn klas zitten max Verstappen fans . Super leuk

 8. Wat een leuke actie!!! Hier een super fan in huis. Natuurlijk groot fan van Max. Toevallig heeft hij een nieuwe (max) jas gehad. Vandaag natuurlijk al aan op school. Van kleins af aan reageert hij gelijk op de formule 1 tune. Nu natuurlijk alle races kijken met papa en kent bijna alle namen die mee rijden. Maar zijn nummer 1 is toch echt Max. Dus doe graag mee voor onze zoon Sam

 9. Leuk! Dit boek wil mijn zoon vast graag lezen en daarna mag het met mij mee de klas in zodat er nog meer kinderen van het boek kunnen genieten.

  1. Beste Paula, Bij deze wil ik je graag laten weten dat je als winnaar uit de bus bent gekomen. Ik stuur je een e-mail voor je adresgegevens voor de verzending. Alvast veel leesplezier gewenst! Groet, Stéfani

 10. Geweldig boek! Ik wil dit graag voor mijn zoontje winnen. Wel goed verstoppen voor papa anders gaat hij er mee aan de haal! Ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo