Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Oefenpret met uitwisbare stift

Mama, ik heb zo’n zin om te rekenen! Mijn oudste zoon is stapelgek op sommen maken. Grappig, want ik ben helemaal geen rekenwonder. Om aan te tonen dat rekenen en schrijven ook gewoon leuk kan zijn, heeft Uitgeverij Deltas de leuke boeken Oefenpret met uitwisbare stift uitgebracht. Met deze kleurrijke, uitwisbare oefenboeken kunnen kinderen hun schrijfvaardigheid én getallenkennis verder ontwikkelen.

Eindeloos veel oefenpret!

Mijn oudste zoon grijpt meteen naar het rekenboek, terwijl mijn jongste zoon het schrijfboek erbij pakt. Het rekenboek Oefenpret met uitwisbare stift bevat een heleboel leuke activiteiten om te leren rekenen: de cijfers in de juiste volgorde zetten, optellen en aftrekken, getallen splitsen en nog zoveel meer. In het schrijfboek leert je kind oefenen met zijn of haar handschrift met alle letters van het alfabet en een paar woordjes. Voor je het weet, heeft je kind het hele alfabet onder de knie!

Kijk mama, de d is een stokletter.‘ Beide boeken sluiten goed aan op het onderwijsaanbod in groep 3. Het valt me op dat de inkt van de uitwisbare stift supersnel droogt. Heel fijn, omdat mijn beide jongens linkshandig zijn. Ze schuiven met hun hand over de net aangebrachte inkt van de stift, maar dit zorgt niet voor vlekken. De jongens vinden het ook leuk om er een doekje met water bij te pakken en alles weer uit te vegen. De oefeningen kun je zo steeds opnieuw maken!

Lees ook: Lezen, kleuren en moppen tappen

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo