Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

SmartGames Pole Position

smartgames pole position

Stap in je raceauto en geef gas! SmartGames heeft weer een unieke puzzel uitgebracht in een handig reisformaat. Met de unieke puzzel Pole Position word je racekampioen van de 48 nagelbijtende uitdagingen op maar liefst zes verschillende circuits. Racen maar!

Wring je puzzel skills in bochten!  

Dat we al langer fan zijn van de spellen, puzzels én puzzelspellen van SmartGames stoppen we niet onder stoelen of banken. SmartGames zijn logische denkspellen met opdrachten verdeeld over vier of vijf niveaus. Er zijn al SmartGames voor kinderen vanaf twee jaar, maar ook voor tieners én volwassenen.

In de speldoos van Pole Position zit een metalen spelbord, zes magnetische puzzelstukken, twee dubbelzijdige circuit-kaarten en een opdrachtenboekje met 48 opdrachten én oplossingen. Het formaat van het spel is ideaal om mee te nemen in de auto, een dagje strand of op vakantie. Maar het is ook een leuke breinbreker voor thuis.

Schot in de roos voor de puzzelende raceliefhebber

Pole Position is geen race, maar een puzzel waarbij de volgorde van de race wel heel belangrijk is. ‘Mama, je weet toch wel dat een boom niet op de weg mag?’ Mijn zoon van zeven jaar heeft de spelregels in een mum van tijd onder de knie. De begin regels zijn duidelijk. Auto’s op de weg en bomen in het veld. De speler dient alle auto’s en bomen op het speelveld te plaatsen. Het opdrachtenboekje geeft verschillende opdrachten voor de startende puzzelaar tot aan master niveau. Je plaatst de puzzelstukken zoals aangeduid in het opdrachtenboekje en onderaan de opdracht vind je altijd de volgorde van de racewagens terug.

Mijn kinderen spelen graag spelletjes en mijn jongste zoon noemen we thuis onze puzzelkampioen. Aangezien hij ook nog eens fan is van Max Verstappen is het puzzelspel Pole Position een schot in de roos. Pole Position heeft een ideaal reisformaat waardoor het overal mee naar toe kan. Een leuke puzzel voor op de achterbank, op het strand of een leuke breinbreker voor tussendoor!

Meer SmartGames

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo