Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Het boek van OERRR

Wie wordt er nou niet blij van buiten spelen? Lekker ravotten, in de modder wroeten, natuurschatten zoeken… Daar komt Het boek van OERRR goed bij van pas! Dit inspirerende boek staat namelijk boordevol tips, weetjes en ideeën voor kinderen om heerlijke avonturen in de natuur te beleven.

Lekker naar buiten!

Rennen, springen, rollen in het gras, klimmen in een boom, paddenstoelen zoeken… buiten zijn is fijn. Maar buiten spelen maakt kinderen ook ook blij, sterk en gezond. Kinderen hebben de natuur nodig. En wie op jonge leeftijd de natuur in het hart sluit, wil er later ook graag voor zorgen. Daarom laat OERRR, het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, alle kinderen in Nederland de natuur ontdekken en onvergetelijke avonturen beleven.

Lees ook: Hoe staat het met jouw #2uurnatuur?

Buiten is OERRR

Het boek van OERRR staat bomvol leuke ideeën, tips en inspiratie om naar buiten te gaan en het avontuur aan te gaan. Klim in die boom, bedenk een spannende speurtocht of help de natuur in je eigen omgeving. Buiten zijn is gezond en maakt kinderen blij, creatief en zelfverzekerd! De natuur is nooit hetzelfde en altijd bijzonder. Met dit boek beleef je ongetwijfeld de tofste avonturen en leer je allerlei leuke weetjes. Buiten leuke dingen doen was nog nooit zo makkelijk! Het boek Buiten is OERRR is ideaal voor gezinnen.

Speelnatuur – Ga op ontdekking in de Speelnatuur van OERRR; 17 unieke locaties waar je de natuur kunt ruiken, voelen en proeven.

Naar buiten – Beleef leuke buitenavonturen, zoals ‘Spot een mot’, ‘De slakkenrace’ of een heuse ‘Natuurbingo’.

Maken – Maak allerlei prachtige creaties van veren, bladeren, takken en andere natuurschatten.

Help mee – Ontdek hoe je de natuur en de dieren kunt helpen. Egels, bijen, vogels… ze kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken.

Koop Het boek van OERRR bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Het boek van OERRR
Natuurmonumenten
Kosmos Uitgevers
EAN 9789043923774
september 2022

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo