Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten

Misschien nog wel lastiger dan gewicht verliezen, is een gezond gewicht behouden. In balans blijven is in ieder geval voor mij een uitdaging. Misschien vraag jij je ook af hoe je op gewicht kunt blijven. Het antwoord op deze vraag vind je in het boek ‘Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten‘ van PS. food & lifestyle (voorheen Power Slim). Dit kookboek biedt je alle handvatten om dagelijks gezonde keuzes te maken. Koolhydraatarm en eiwitrijke recepten waarbij het hele gezin kan meegenieten. Met maar liefst 70 koolhydraatarme recepten wordt je geïnspireerd om een gezonde maaltijd op tafel te zetten die vooral erg lekker is!

Over PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle begon als afslankprogramma (PowerSlim), waarbij onder persoonlijke begeleiding van voedingscoaches een gezonde en koolhydraatarme leefstijl wordt aangeleerd. Omdat het behouden van een gezond gewicht net zo belangrijk is als het bereiken van het gewicht, is PowerSlim veranderd in PS. food & lifestyle en biedt nu alle handvatten om een koolhydraatarme leefstijl aan te leren én vast te houden.

Lees ook: Grip Op Koolhydraten

Welk eettype ben jij?

Je vindt niet alleen lekkere recepten in dit kookboek, maar het eerste hoofdstuk is vooral informatief. Je vindt hier volop feiten en weetjes over de werking van voedingsstoffen. In het tweede hoofstuk word je stap voor stap meegenomen hoe je de kennis in de praktijk kunt toepassen. De adviezen zijn makkelijk toe te passen.

Omdat ieder lichaam anders is en ieder lichaam anders reageert op bepaalde voedingsmiddelen heeft PS food & lifestyle verschillende profielen van eettypes uitgewerkt. Met behulp van deze profielen kun je ontdekken wat voor soort type eter jij bent en welke manier van eten het beste bij jou past. Ben jij een actieveling, een regelmatige eter, een jojo-er of een levensgenieter? Er is niet één weg die naar Rome leidt.

Koolhydraatarme recepten

Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten is gevuld met 70 koolhydraatarme recepten, voorbeeldmenu’s, de ervaringen en favoriete recepten van Pauline Wingelaar, Bridget Maasland, Fabienne de Vries, Harry Piekema en Kris de Roy. De recepten zijn onderverdeeld in de hoofdstukken Ontbijt, Lunch, Tussendoortjes en Diner. Achterin vind je nog een handig register. Ideaal vind ik dat deze recepten makkelijk te bereiden zijn met maximaal 10 ingrediënten en binnen 30 minuten klaar. De recepten bevatten vis of vlees, maar je kunt ze met gemak omtoveren tot een vegetarisch recept. Ook staan er leuke tips bij de recepten voor garnering of variatie. Met veel plezier maakte ik lekkere recepten uit dit mooie kookboek.

Bestel ‘Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten’ eenvoudig bij Bol.com

Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten | PS. food & lifestyle | Kosmos Uitgevers | ISBN 9789021583907

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo