Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Let’s Sing 2024

header let's sing 2024

Gooi alle remmen los terwijl je zingt op hits als ‘When You’re Gone’ en ‘Million Dollar Baby’

Met Let’s Sing 2024 voor de Nintendo Switch zing je thuis met je vrienden uit volle borst mee met hits en klassiekers. Het is een waanzinnige nieuwe karaoke-ervaring voor thuis. Karaoke is niet voor niets populair. Zingen doen we allemaal, bijvoorbeeld onder de douche of als je in de auto zit. Je hoeft geen supertalent te zijn om je longen uit je lijf te zingen. Met Let’s Sing 2024 zing je lekker thuis, alleen of met je vrienden en familie.

Opzij met die plankenkoorts

Karaoke is voor mij een jeugdsentiment. Samen met vriendinnen zong ik thuis hard mee op de hits van Britney Spears en de Backstreet Boys tot ik geen stem meer over had. We maakten onze eigen karaokeparty. Door de jaren heen is karaoke steeds populairder geworden. Karaoke brengt gezelligheid en zingen is vooral leuk en ontspannend.

Bij de start van de game kun je je avatar ontwerpen. Denk aan de huidskleur, kleur van de ogen en haarkleur. Ik wil zo snel mogelijk beginnen en bewaar het aanpassen van mijn avatar voor een later moment. Het leuke van Let’s Sing 2024 is dat je met echte microfoons zingt. Dat zorgt voor een echte karaoke beleving! De microfoons zijn voorzien van een usb-kabel die je eenvoudig verbindt aan je Nintendo Switch. Heb je geen microfoon? Geen probleem! Je kunt ook je smartphone verbinden door middel van een QR-code. In party mode speel je Let’s Sing 2024 zelfs met maximaal vieacht r spelers.

Zing je longen uit je lijf

Vervolgens kun je kiezen uit 35 liedjes die zijn ingedeeld op muzieksoort. Het zijn allemaal populaire nummers. Om een beetje in te komen, kies ik een liedje waar ik de tekst van ken. Ik begin een beetje voorzichtig. Het voelt toch een beetje onwennig. Maar al gauw krijg ik de smaak te pakken en zing ik ook liedjes die ik normaal niet zing. Met Let’s Sing 2024 kun je oefenen wat je maar wilt. Let’s Sing 2024 brengt een goed gevoel en gezelligheid. Of je nu het podium pakt in je eentje of er een gezellige activiteit van maakt met vrienden.

Meer games voor de Nintendo Switch

Little Friends Puppy Island
Farming Simulator 23
Word fit met Let’s get Fit

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo