Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Beaumont Amsterdam fall/winter 2023

beaumont amsterdam

De nieuwe collectie van Beaumont Amsterdam is om instant verliefd op te worden. Al jaren ben ik fan van dit luxe modemerk met elegante kleding van goede kwaliteit. Stuk voor stuk zijn de items uit de collectie luxe, modieus en mooi Beaumont biedt een breed scala aan kledingstukken, waaronder dubbel jersey damespakken, blouses, knitwear en jassen. In deze blog deel ik je mijn favoriete items uit de nieuwste collectie.

Jassen van Beaumont Amsterdam

De collectie winterjassen van Beaumont Amsterdam is op z’n zachts gezegd indrukwekkend. Er bestaat een Beaumont jas voor ieder draagmoment. Of je nu houdt van trendy trenchcoats, een sportieve jas of een warme winterjas. Noem het maar op: Beaumont Amsterdam heeft het voor jou. De jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om je warm te houden en ontworpen met oog voor detail. De nieuwe collectie heeft een rijke reuze aan teddy, imitatie lammy, wol en dons jassen waar ik helemaal weg van ben. De collectie bevat niet alleen donkere tinten, maar ook levendige kleuren zoals groen en paars. Wat mij betreft is een jas van Beaumont Amsterdam een must-have voor elke garderobe.

JAS JAN – JADE

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze lange omkeerbare jas van imitatiebont zag. Niet alleen de kleur van de jas (in love met groen), maar ook de opgestikte zakken aan beide zijden vond ik meteen geweldig. De jas sluit met een knoopsluiting en is lekker casual, maar elegant en stijlvol. Ook de achterkant van de jas vind ik heel verfijnd. In deze jas voel ik mij warm, comfortabel en modieus. Jas Jan van Beaumont Amsterdam is de perfecte aanvulling op mijn garderobe.

Meer informatie en bestellen van de Beaumont jas JAN in de kleur Jade

BODYWARMER KORI – PALE MAUVE

Op mooie herfst- en winterdagen draag ik graag een dikke trui met een bodywarmer. Zo blijf je gegarandeerd lekker warm, terwijl je er ook nog eens fijntjes uitziet. Deze superzachte, aaibare bodywarmer met capuchon is een feestje. De bodywarmer heeft een losse pasvorm, maar met het trekkoord aan de tailleband kun je de bodywarmer vormen. Koude handen hoeft niet, want de bodywarmer beschikt over steekzakken met een zachte fleece voering. Ook de binnenkant van de bodywarmer is volledig gevoerd.

Meer informatie en bestellen van de bodywarmer Kori in de kleur pale mauve

INDY – SOFT PURPLE

Natuurlijk kan een trendy beanie en heerlijk warme sjaal niet ontbreken om je outfit compleet te maken. Niet alleen als het echt kouder begint te worden, maar ook met harde wind draag ik graag een muts. Zo’n beanie is niet zo dik als een muts, maar biedt wel bescherming tegen kou en wind. Bovendien is een beanie lekker trendy en geschikt voor iedere outfit. Beaumont Amsterdam biedt deze beanie en sjaal in drie verschillende kleuren. Mijn favoriete kleur is soft purple.

Meer informatie en bestellen van de beanie en sjaal INDY in kleur soft purple

Beaumont is te koop bij o.a. de Bijenkorf.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo