Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Games / Reviews

Farming Simulator 23 voor de Nintendo Switch 

farming simulator nintendo switch

Lijkt het jou leuk om van het boerenleven te genieten? De game Farming Simulator 23 neemt je mee naar een prachtige wereld waar je het bestaan op het platteland kunt nabootsen! In deze game beheer je je eigen boerenbedrijf en richt je je op landbouw, veeteelt of bosbouw. Voor het werk op de boerderij maak je gebruik van ruim 100 authentieke voertuigen en gereedschappen van wereldberoemde fabrikanten als Fendt, John Deere, New Holland en vele anderen.

Ervaar hoe het is om boer te zijn

Alles begint met de locatie. Je kunt het boerenleven starten in Amberstone dat geïnspireerd is op Noord-Amerika of in Neubrunn, gelegen in Europa. Nadat je je eerste boerderij en wat land hebt gekocht, mag je aan de slag. Je moet namelijk zelf de machines besturen om het land te bewerken. Denk aan het ploegen, planten, wieden en oogsten. Je kunt maar liefst 14 soorten gewassen verbouwen, waaronder druiven, graan en olijven. Je kunt meerdere soorten gewassen verbouwen op je land, zolang je er geld voor hebt.

De gewassen die je hebt geoogst, kun je vervolgens verkopen of omzetten naar andere goederen. Met de olijven kun je bijvoorbeeld olijfolie maken. Zo kun je weer geld verdienen om nieuwe gewassen te verbouwen of je voertuigen te repareren. Maar dat is nog niet alles, want zonder dieren geen boerderij. Naast koeien, varkens en schapen kun je kippen houden.

Eindeloos veel speelplezier!

De game Farming Simulator 23 biedt veel verschillende mogelijkheden. Dieren fokken, gewassen verbouwen, voertuigen repareren of lekker op ontdekkingstocht door het boerenland. Tijdens je wandeltochten kun je allerlei voorwerpen vinden en verzamelen. Zo valt er van alles te ontdekken.

Heb jij nou totaal geen no how van landbouw? Geen probleem, voor de absolute beginners kun je Farming Simulator 23 in een tutorial modus spelen. In deze modus krijg je handige tips en wordt je geholpen bij het opzetten van het spel, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt. Deze game doet mij denken aan de Sims die ik vroeger eindeloos heb gespeeld, maar dan geen huizenbouw maar een landbouwcarrière. Het enige wat ik jammer vind, is dat de game geen multiplayer functie heeft. Mijn jongens en ik vermaken ons prima met deze game en bouwen om beurten aan ons boerenleven.

Meer games

Volg je mij al op Instagram?

Afbeeldingen: PLAION

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo