Zoeken...
TOP
Fitness Sport

FunXtion circuit groepstraining

Vandaag deed ik voor het eerst mee aan een kleine circuitgroepstraining onder begeleiding van een gecertificeerde sportinstructeur. In een half uur haal je alles uit jouw work out. Veel calorieën verbranden, werken aan kracht, conditie en spieruithoudingsvermogen komen allemaal aan bod. FunXtion is een gevarieerde training, waarbij gebruik wordt gemaakt van kettlebells, powerbags, battle robes, boksen en nog veel meer.

FunXtion is een korte, maar intensieve training!

Iedereen kan op zijn/haar niveau met deze lessen meedoen. Niveau, geslacht en leeftijd spelen geen rol. De trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. De les wordt gestart met een gezamenlijke warming up, waarbij alle spieren goed opgewarmd worden. Na de warming up, neemt iedereen plaats in één van de zes zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van jouw lichaam. Na 45 seconden wissel je van zone. De instructeur geeft dit moment aan. Zo werk je het hele circuit af en herhaal je het circuit nog twee of drie keer. De les eindigt met een gezamenlijke cooling down.

Een training vol energie en fun!

Tijdens de training kijkt de sportinstructeur of de oefeningen op een goede manier worden uitgevoerd en geeft tips. De instructeur moedigde mij aan toen ik het zwaar kreeg om door te gaan en net dat beetje extra uit mijn training te halen. Ik ben enthousiast en vond het een leuke training met voldoende uitdaging. Zeker voor herhaling vatbaar!

De FunXtion circuit groepstraining volgde ik bij Sportcity Woerden, Korenmolenlaan 4A, 3447 GG Woerden.

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit