Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Overig

Funky Fat Foods chocolade

funky fat foods chocolade

Met code STEFANI krijg je 10% korting op je bestelling bij Funky Fat Foods

Zin in chocolade? Wie mij kent, weet dat ik een enorme zoetekauw ben. Als ik er eenmaal aan toe geef, kan ik zo een hele reep chocolade opeten. Laatst maakte ik kennis met de chocolade van Funky Fat Foods. De naam is al lekker catchy, maar dan heb ik je nog niet verteld dat deze chocolade repen 100% vegan zijn. De chocolade is gemaakt van biologische ingrediënten. Suikervrij en tjokvol gezonde vetten. Aan de Funky Fat Foods chocolade is namelijk MCT-olie toegevoegd. Dit zijn vetten uit kokosnoten en een geweldige bron van energie. Ze laten je langer verzadigd voelen en helpen je bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Deze chocolade past perfect binnen een ketogene leefstijl, maar je hoeft natuurlijk geen dieet te volgen om te genieten van deze chocolade.

Eerlijk, vet en voedzaam

Weet je wat ik nou écht ontzettend tof vindt? Funky Fat Foods is opgericht door de Nederlandse Louisa. Ze volgt een ketogene leefstijl en baalde ervan dat er geen eerlijke, lekkere en keto friendly chocolade op de markt was. Ze trok de stoute schoenen aan en ontwikkelde zelf heerlijke koolhydraatarme chocolade met een hoog cacao percentage. Alle donkere chocolaatjes bestaan voor 75% uit cacao. Naast cacao bevatten de repen extra vet van MCT olie, wat zorgt voor een langer verzadigd gevoel. Zit er dan helemaal geen suiker in? Louisa: “We de natuurlijke zoetstof Erythritol toe, waardoor er geen suikerpiek ontstaat.” Eerlijk, vet en voedzame chocolade.

Maak kennis met de Funky Fat vijf

Funky Fat Foods heeft de lekkerste smaakcombinaties gemaakt voor de repen. Zo zijn er nu vijf smaken: puur, hazelnoot, kokos, koffie en wit. Iedere chocolade reep bestaat uit 50 gram chocolade (8 vierkantjes) en is kleurrijk verpakt. Nu ben ik stapelgek op kokos dus je hoeft niet te raden welke Funky Fat chocolade mijn favoriet is. De chocolade is heerlijk om zo te snoepen, maar je kunt er ook heerlijke recepten mee maken. Neem een kijkje op de website van Funky Fat Foods voor heerlijke tips.

Meer Food

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo