Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Ontbijt

Tastybasics Krachtige start

Maak kennis met Krachtige start, één van de nieuwste producten in het uitgebreide assortiment van Tastybasics. En krachtig is het zeker, want het zit boordevol vezels en is een bron van eiwitten. Krachtige start is een heerlijk ontbijt voor in de winter. Dit ontbijt legt een goede bodem waardoor je de komende uren geen trek meer hebt. Bovendien kun je er oneindig mee variëren. Zelf vind ik het heerlijk om warme appel of peer, kaneel en rozijnen toe te voegen.

Krachtige Start is verkrijgbaar in twee smaakvarianten: naturel & amandel en chia. De haver, soja en zonnebloempitten zorgen voor een voedzame basis. En de amandelen, chia en kaneel maken het heerlijk tasty!

Krachtige Start met peer en pecannoten

Voor een heerlijk winters ontbijt heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 40 g Krachtige start naturel of amandel chia
  • 160 ml (plantaardige) melk
  • 1 peer in stukjes gesneden
  • 1 el rozijnen (optioneel)
  • 1 el ongezouten pecannoten

En zo maak je het: Schil de peer en snijd in reepjes. Doe ondertussen de Krachtige Start en de melk in een kommetje in de magnetron (750W 2 minuten). Voeg de stukjes peer en noten toe als topping. Het ontbijt is het lekkerst om direct warm te eten.

De basis

Tastybasics gebruikt als basis voor haar producten ‘hele’ noten, zaden, peulvruchten, pitten, groenten en fruit. Er worden geen voedingsstoffen uitgehaald. Zo krijg je van nature binnen wat je lichaam nodig heeft. Het maakt de producten vezelrijk en eiwitrijk en het zorgt ervoor dat er minder koolhydraten in de producten zitten. Ook voegt Tastybasics nooit suiker toe. Tastybasics gelooft dat dit simpele principe een wereld van verschil maakt en dat alle voeding zo zou moeten worden gemaakt.

Gemakkelijk gezond eten

Wil jij ook gezond eten? En vind je het lastig om gezonde keuzes te maken? Dan vormt Tastybasics het eenvoudige alternatief, elke dag opnieuw! Naast dit heerlijke winterse ontbijt biedt Tastybasics ook crackers, brood, muesli en repen die voedzaam zijn. Niet voor niets worden de producten aanbevolen door diëtisten en leefstijlcoaches en eet ik ze graag. Tastybasics maakt gezond eten makkelijker.

Lees ook: TastyBasics mini crackers

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo