Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Online-radio luisteren

iphone met oordopjes

Dagelijks luister ik naar muziek. Niet alleen thuis, maar ook onderweg en vooral tijdens het sporten. Muziek tijdens sporten is voor mij een absolute must. Mijn training gaat gewoon een stuk lekkerder met goede muziek. Een lekkere beat kan me motiveren om net dat beetje extra te geven. Maar ook een grappige of interessante podcast maakt mijn dagelijkse blokje om een stuk aangenamer. Radiozenders laten alleen meestal niet mijn favoriete muziek horen. Daarom maak ik graag gebruik van online radio, hiermee kun je thuis, onderweg en waar je dan ook maar bent online naar jouw favoriete muziek luisteren.

Hoe kun je online radio luisteren?

Online radio is overal mogelijk. Of je nu met de trein naar je werk gaat of op een vakantie locatie bent, je hebt toegang tot online radio. Het enige wat je nodig hebt, is een goedwerkende internetverbinding. Je kunt via je computer en laptop de website met radiostations openen, maar dit kan ook via je tablet of smartphone. In het menu op de website Online-radio.nl zie je een button of link met de tekst luisteren, door op die knop te klikken opent zich (meestal) nieuw venster met daarin een player voor de stream van het betreffende station. De stream begint bijna altijd gelijk te spelen op het moment dat je de button aanklikt, mocht er geen radio afspelen dan klik je op de play button.

Van dance tot foute muziek

Op online-radio.nl vind je bijna alle Nederlandse (maar ook buitenlandse) radiostation, zoals Radio 538, Sky radio, Q music, Slam FM, Fun X, 3FM, Arrow, Q Dance, Hardcore, Hardstyle, 100% NL, RadioNL en nog meer leuke Nederlandse muziekzenders kun je hier live online luisteren! Je vindt er ook allerlei muziekstijlen: Top-40, Dance, Rock, R&B, Hiphop Soul en Jazz Hardstyle, Hardcore, Foute muziek, Reggae & Lounge muziek. Ook worden er radiostations in de spotlights gezet, bijvoorbeeld als het bijna carnaval is dan staan de carnaval gerelateerde zenders in de spotlights.

De voordelen van online radio

Eén van de grootste voordelen van online radio is dat je niet afhankelijk bent van de klassieke radiozenders. De keuze is reuze. Zo groot zelfs dat je nooit de tijd zal hebben om alles te luisteren. Met een druk op de knop hoor je de muziekstijl die je leuk vindt. Zo kun je het hele jaar naar kerstmuziek luisteren als je dat zou willen. Het luisteren van online radio is ook een makkelijke manier om nieuwe muziekstijlen en artiesten te ontdekken. De toegang is gemakkelijk en je kunt ook makkelijk switchen tussen radiozenders. En voor dit alles hoef je niets te betalen! Muziek heeft een positieve invloed op mijn leven. Ik vind het dan ook niet verrassend dat online radio zo populair is. De hoeveelheid aan keuze, de betaalbaarheid en het gemak zijn toch wel de grootste voordelen.

Afbeelding: Pexels

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo