Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Overig

Stazakken van HAK

We weten allemaal dat groenten gezond voor ons zijn, maar toch eten we er structureel te weinig van. Het advies van het Voedingscentrum is 250 gram groenten per dag en 100 gram peulvruchten per week, maar dat wordt vaak niet gehaald. Spijtig, want groenten en peulvruchten zijn een belangrijke bron van vitaminen, mineralen en vezels. En die zijn stuk voor stuk belangrijk voor je stoelgang, verzadigingsgevoel en algehele gezondheid. Voor mij persoonlijk was vooral het eten van voldoende peulvruchten een flinke uitdaging. Ik wilde wel graag meer peulvruchten eten, maar ik wist niet zo goed hoe. Totdat ik kennis maakte met de stazakken van HAK.

Gemak in een stazak

De stazakken bevatten bonenschotels en groenteschotels met natuurlijke ingrediënten, waarmee je heel eenvoudig een gezonde en voedzame maaltijd op tafel zet. Je kunt de bonen- en groenteschotels direct koud eten uit de zak, maar lekkerder is om het toch even op te warmen. Je hebt niet veel extra’s nodig om een complete maaltijd op tafel te zetten. Kook bijvoorbeeld wat zilvervliesrijst of voeg volkoren wraps toe.

De stazakken van HAK hebben mij op een gemakkelijke manier geholpen om meer groenten en peulvruchten te eten. Daarom heb ik ze altijd op voorraad. De stazakken van HAK vind ik ideaal op drukke dagen doordeweeks, bijvoorbeeld als we laat thuis zijn van voetbaltraining van mijn kinderen. Maar ook in het weekend als ik geen zin heb om uitgebreid in de keuken te staan. Dan tover ik toch in een handomdraai een gezonde en voedzame maaltijd op tafel. Door het gemak maakt HAK het niet alleen makkelijk om je dagelijkse portie groenten en peulvruchten te eten, maar ook om plantaardige keuzes te maken. En laat dat nou precies de missie zijn van HAK!

Van Rode Kool naar HAK Fresh

Wist je dat HAK minimaal 85% van alle groenten en peulvruchten in een straal van 125 kilometer van Giessen produceert? Vandaag de dag vinden we het normaal om het hele jaar door over voedsel uit alle hoeken van de wereld te beschikken, maar HAK probeert jou en mij te inspireren om lokale ingrediënten te gebruiken. Kiezen voor lokaal geteelde seizoensgroenten is vaak beter voor de planeet en daarmee ook voor jou en mij. HAK bestaat dit jaar maar liefst 70 jaar en werkt vanaf het allereerste begin aan een toekomst die plantaardig, lokaal en duurzaam is. Deze groen(t)e missie zie je terug in de prachtige producten die het assortiment rijk is: van klassiekers als Rode Kool in pot tot de laatste innovaties, HAK Uit de Oven en Hak Fresh.

Lees ook: Pokébowl met rode kool

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo