Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Producten / Reviews / Sport

DISQ 21 dagen challenge: mijn ervaring

21 dagen lang onafgebroken tien minuten trainen. Drie weken trainde ik iedere dag met DISQ, een mobiel fitness apparaat waarmee je overal en altijd krachttraining kan doen. Met de DISQ train je de spieren met behulp van twee kabels en een constante weerstand. In een eerdere blog vertel ik je meer over DISQ. In deze blog deel ik mijn ervaringen.

Persoonlijke begeleiding

Voorafgaand aan mijn DISQ avontuur kreeg ik mee dat de juiste techniek een belangrijk onderdeel is van de training. Om er zeker van te zijn dat ik de oefeningen goed uitvoer, heb ik een filmpje gemaakt van een viertal oefeningen en die laten beoordelen door personal trainer Rens Vos. Via WhatsApp gaf hij mij een paar aandachtspunten om de work out nog beter uit te kunnen voeren.

Daily DISQ

Vervolgens begon ik aan mijn eerste work out. De eerste vier work outs zijn basis en gericht op de uitvoering en de techniek. Dit vond ik prettig, omdat ik nog niet eerder getraind had met DISQ. Tijdens de work outs krijg je veel tips over de uitvoering die je meteen kunt toepassen en meenemen in je volgende trainingen. Deze basis work outs zijn ter voorbereiding van de dagelijkse DISQ work outs. De weerstand is nog laag, maar als je meer uitdaging nodig hebt, kun je een draai geven aan de DISQ en de weerstand verhogen. Zo train je altijd op je eigen niveau.

De work outs ontving ik iedere ochtend vroeg in mijn mailbox. Fijn, meteen een reminder om aan de slag te gaan. Vaak deed ik de work out dan ook meteen in de ochtend. Een goede start van de dag! De work out video’s zijn afwisselend qua oefeningen, maar ook qua trainer en locatie. De instructeurs Suzanne Boekema en Jelle van den Berg doen de oefeningen samen of apart. Op een leuke manier motiveren ze je om lekker te trainen en plezier te hebben. De video’s zijn opgenomen op verschillende locaties. Zo was een work out opgenomen op de Tilburgse kermis, maar ook in de natuur zoals op de heide of in het bos. Leuk die afwisseling! De trainers laten ook zien dat je niet plaatsgebonden bent om je work out te doen. Met DISQ kun je eigenlijk altijd en overal trainen.

Mijn ervaring

“DISQ is een super mooie innovatieve manier om echt met jezelf aan de slag te gaan”. Bij deze quote van personal trainer Rens Vos sluit ik me helemaal aan. DISQ is een leuke en laagdrempelige manier om te trainen. Een korte pittige, maar niet compleet afmattende work out is ideaal als je een druk leven hebt, bijvoorbeeld met een gezin en werk. Na een lange dag heb je als moeder van twee kinderen niet altijd zin om naar de sportschool te gaan. En het herfstweer helpt dan ook niet mee. Het is ideaal om een korte, effectieve training vanuit huis te doen, bijvoorbeeld om je dag te starten of ’s avonds voordat je op de bank ploft om je favoriete serie te kijken. Ook fijn, het niveau van de training bepaal je zelf en je kunt jezelf eindeloos uitdagen door met de weerstand te spelen.

DISQ | www.thedisq.com | Deze blog bevat producten die ik van DISQ heb ontvangen.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo