Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Eetdagboek / Food

Eetdagboek week 24

cake met mango

Mijn eetdagboek week 24 deel ik om een inkijkje te geven in mijn eetpatroon. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten komen allemaal aan bod. Dit is geen professioneel advies, maar een persoonlijke zoektocht om mijn gezonde gewicht te behouden. Ik tel geen calorieën en ik weeg niets af. Wat voor één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Zoek je eigen weg in gezond leven en doe vooral inspiratie op.

Maandag

Ontbijt: havermoutpannenkoek met verse frambozen, gevriesdroogd fruit (CrazyFruit) en kokos chips (Foodspring)
Lunch: lijnzaad crackers (Foodshop Bio) met muhammara, spinazie, gebakken ei, noten en rozijnen (Raw Food Organic)
Tussendoor: 4 vegan snoepjes
Avondeten: ijsbergsla, komkommer, fetakaas en 0% dressing

Dinsdag

Ontbijt: citroenkwark met acai poeder (Raw Food Organic), blauwe bessen, gepofte spelt, ongezouten pecannoten en kokosrasp
Lunch: spinazie, ijsbergsla, komkommer, gele paprika, nuts & berries (Foodspring), verse frambozen, vega crispy sticks uit de aerofryer (Princess) en balsamicodressing
Tussendoor: zakje biosaurus sea salt (Happysnackbox)
Avondeten: spaghetti (La Molisana), courgetti, groenten, tomatensaus en geraspte kaas

Woensdag

Ontbijt: citroenkwark met granola citroen gember (Meesters van de Halm), verse ananas en kokoshagel (Kokosbrood)
Lunch: geroosterde boterhammen (Tastybasics) met muhammara, spinazie en gegrilde aubergine
Tussendoor: handje vegan snoep
Avondeten: wraps met avocado, vega stukjes uit de aerofryer (Princess), mais, paprika, tomaat en komkommer

Donderdag

Ontbijt: havermoutpannenkoek met appel, ongezouten noten en dadelstroop
Lunch: salade met gegrilde ananas (zie salades met fruit)
Tussendoor: komkommer en paprikareepjes
Avondeten: bobotie

Vrijdag

Ontbijt: mango kardemom cake (Panash) met verse mango en kokosrasp
Lunch: omelet met spinazie en kaas, rauwkostsalade
Tussendoor: zoute pretsels
Avondeten: carpaccio salade (Edge Woerden) en een wijntje

Zaterdag

Ontbijt: kwark met granola
Tussendoor: blauwe bessen
Lunch: geitenkaas salade (Café Hoppe)
Avondeten: allerlei shared-dining happen zoals flamküchen, Surinaamse kibbeling, nacho’s met guacemole en twee wijntjes (Tolhuistuin), tiramisu en chocolade

Zondag

Ontbijt: croissant met boter en jam, Belgische wafels, watermeloen en kiwi
Lunch: kaasbroodje
Tussendoor: taart met kersen

Foodspring biedt de finest fitness food. Met de kortingscode “Stefani15” krijg je 15% korting op het gehele assortiment.

Ben je benieuwd naar andere eetdagboeken en/of recepten? Neem dan een kijkje bij Food. Wil je meer lezen over mijn leefstijlverandering? Lees dan: Mijn verhaal. Volg je me al op Instagram? In de ‘highlights’ deel ik wat me bezighoud, nieuwtjes, polls en meer. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo