Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch / Producten / Reviews

Boterham met kaas uit de oven

Een boterham met kaas, wie is er niet mee opgegroeid? Ik vind een boterham met kaas echt heerlijk, vooral komijnenkaas. Maar het is ook wel eens lekker als er een beetje variatie in zit. Ben jij je boterham kaas helemaal zat? Ik deel een aantal van mijn favoriete recepten voor een boterham met kaas uit de oven.

Eerder schreef ik al over het brood van Tastybasics. Het brood is stevig en lekker voedzaam. Daarnaast bevat dit brood 80% minder koolhydraten dan een gewone boterham en is het gemaakt van onbewerkte grondstoffen, zoals pitten en zaden. Het doet mij meer denken aan roggebrood dan een gewone boterham. Sinds mijn leefstijlverandering eet ik nauwelijks brood, maar als ik brood eet, eet ik dit brood. Héérlijk, vind ik het.

Broodje brie

Ingrediënten
2 sneetjes Tastybasics koolhydraatarm brood
Brie (light)
Honing
optioneel:
Babybladspinazie
Komkommer
Pijnboompitten


Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden. Doe de boterhammen met plakjes brie ongeveer 10 minuten in de oven. Vervolgens doe je er wat honing over. Ik vind het heerlijk om een broodje brie te combineren met spinazie, komkommer en pijnboompitten. Eet smakelijk!

Broodje geitenkaas en noten

Ingrediënten
2 sneetjes Tastybasics koolhydraatarm brood
Geitenkaas
Handje gemengde noten
Honing
optioneel: rauwkost

Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden. Smeer de boterhammen in met geitenkaas en doe dit ongeveer 10 minuten in de oven. Vervolgens strooi je er een handje gemengde noten over en honing naar smaak. De boterhammen heb ik gecombineerd met een rauwkostsalade van komkommer, paprika en tomaat. Eet smakelijk!

Broodje mozarella

Ingrediënten
1 snee Tastybasics koolhydraatarm brood
Groene pesto
Tomaat
Mozzarella
Pijnboompitten
Verse basilicum

Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden. Smeer de boterham in met pesto. Snij de tomaat en mozarella in plakjes en beleg de boterham hiermee. Doe de boterham ongeveer 10 minuten in de oven. Vervolgens strooi je er wat pijnboompitten en verse basilicumblaadjes over. Eet smakelijk!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo