Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Overig / Producten / Reviews

EasyClip: klik, klaar en bewaar!

mepal easyclip

Speciaal voor de foodie, de kookliefhebber en de meal prepper introduceert Mepal EasyClip, de nieuwste innovatieve vershouddoos die voldoet aan alle wensen in de keuken. Deze bewaarheld in glas en kunststof maakt het eenvoudig om maaltijden te bereiden, te bewaren, op te warmen of in te vriezen. Zo tover je binnen een handomdraai een verse maaltijd op tafel. Klik, klaar en bewaar!

Voor veelzijdig gemak

Met een klik is de vershouddoos lek- en luchtdicht afgesloten. Deze topper in glas en kunststof doet het met gemak. Ontdooi of warm je leftovers op in de (stoom)oven of magnetron na een drukke werkdag. De glazen schaal is gemaakt van gehard glas en mag in de oven. De kunststof box is geschikt voor de magnetron. Ook de deksel met uniek stoomventiel mag gewoon in de magnetron, wel even de clip openen. En na gebruik zet je de EasyClip vershuiddoos gewoon in de vaatwasser!

Verschillende maten en trendy kleuren

De bewaarheld is verkrijgbaar in drie verschillende, trendy kleuren en combineren goed met je keuken en interieur. Mijn voorkeur is de kleur Nordic sage, maar de Nordic white of Nordic black zijn ook erg mooi. Daarnaast is er nog de glazen variant. EasyClip is er in vijf verschillende formaten, zo is er voor ieder gerecht wel een passende box.

Super strakke organisatie

Word jij blij van een opgeruimd huis? Ik wel, ze zeggen niets voor niets een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Een georganiseerde koelkast, vriezer of voorraadkast geven veel rust. De EasyClip vershoudboxen zijn modulair en makkelijk stapelbaar door de verzonken deksel en clip. Zo berg je de box compact op in jouw kasten. Door de transparante deksel zie je in een oogopslag wat er in de box zit, wel zo handig!

Doe maar duurzaam: made in Holland

EasyClip kenmerkt zich door het tijdloze design, het grote gebruikersgemak en de lange levensduur. De vershouddoos wordt in Nederland geproduceerd en voor het in elkaar zetten werkt Mepal samen met sociale werkplaatsen. Dat helpt jou en mij als gebruiker om duurzame keuzes te maken. Bijvoorbeeld door het bewaren van restjes om verspilling tegen te gaan.

Lees ook: Opgeruimd het voorjaar in!

Afbeeldingen: Mepal

Meer hulpjes voor in de keuken

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo