Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Mepal tips voor Vaderdag

lunchtrommel mepal

Voor alle papa’s. Voor de superhelden en de stoere mannen. Meestal zijn ze best hip, ondernemend, avontuurlijk en super handig. Maar ze zijn toch vooral de allerliefsten. Om ons daaraan te herinneren is Vaderdag een feestdag ter ere van alle vaders en verzorgers. Het is de dag om de mannen te verrassen met een mooie kaart, een leuke activiteit of een origineel cadeau. Voorkom inspiratiestress met een verzameling van de leukste Mepal tips. Lees gauw verder.

Lunchpot voor de beste vader

Griekse yoghurt met muesli? Goedgevulde soep met croutons? Lekkere kipballetjes met tzatziki dip? De lunchpot van Mepal laat de mannen overal genieten van de lekkerste lunches en tussendoortjes. In de nieuw kleur Nordic black (hij is er ook in Nordic sage, Nordic blue, Vivid blue en Vivid mauve) is de pot stoer en hij wordt onweerstaanbaar met een leuke quote voor de beste vader. ‘Eet smakelijk. Je bent de liefste vader ooit’. Deze lunchpot gaat vanaf nu elke dag mee het werk, in de auto en ook op vakantie.

Isoleerfles voor de coole papa

Een drukke dag op kantoor. Een verfrissende wandeling op het strand. Momenten waarop we nog wel eens vergeten voldoende te drinken. Deze isoleerfles van Mepal helpt je daarbij. Hij ziet er goed uit, drinkt lekker en er past genoeg in. Bovendien houdt hij de drankjes lekker lang warm of koud.  Geef vaders daarom altijd een isoleerfles van Mepal mee. Kunnen ze hem tijdens de dag keer op keer vullen. De stijlvolle coole papa verdient een fles van rvs in de fraaie donkergrijze tint titanium met daarop ‘Papa is cool’.

Bento lunchbox voor de grote held

Genieten van een dik belegde boterham, een lekkere frisse salade en stukje hartige taart. Het past allemaal met gemak in deze lunchbox. Alles wordt goed gescheiden gehouden in de aparte bentobakjes. Die overigens ook gewoon thuisgelaten kunnen worden voor een dagje croissants en krentenbollen. De nieuwe kleuren Vivid blue, Nordic black en Nordic sage maken de box ongekend populair. Leuk met een foto en tekst “Papa is mijn superheld”.  De lunch smaakte nog nooit zo lekker.

Meer Mepal

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo