Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Producten / Reviews / Tussendoortjes

Popcorn maak je zelf

Als ik aan popcorn denk dan denk ik aan een feestelijk moment. Het is natuurlijk dé snack als je naar de bioscoop gaat, maar popcorn is ook lekker voor een filmavondje thuis of op een zonnige middag in de tuin. Bovendien is het een lekkere snack zonder al te veel calorieën. Al hoewel, dat hangt natuurlijk ook af van de bereiding van de popcorn. Je kunt natuurlijk voor de kant-en-klare zakken in de supermarkt gaan, maar zelf popcorn maken is veel leuker, gezonder én makkelijker dan je misschien had gedacht.

Binnen een paar minuten smullen van verse popcorn

Mijn kinderen zijn stapelgek op popcorn. Ook zij linken het eten van popcorn aan een feestelijk moment. Zo wordt er vaak popcorn getrakteerd op school of gegeten met kinderfeestjes. Toen ik mijn kinderen vertelden dat we thuis zelf popcorn kunnen maken, sprongen ze een gat in de lucht. Met de Gadgy Popcornmachine maak je in een handomdraai de lekkerste popcorn. Dit apparaat doet precies wat hij moet doen en is eenvoudig in gebruik. Je hoeft hem niet voor te warmen en het apparaat heeft slechts drie minuten nodig om 5 liter popcorn te bereiden.

Ondanks dat het niet veel meer is dan de stekker erin doen en de knop omzetten om popcorn te maken, is het toch verstandig om even een blik op de handleiding te werpen. Zo moet tijdens het maken van de popcorn de zwarte dop van de schaal verwijderd zijn. Zo kan de warme lucht goed ventileren. Als de popcorn klaar is, zet je de zwarte dop er weer op en draai je de kom 180 graden. Zo zit de popcorn als in een schaal met hitte bestendige handgrepen. Hoe handig is dat?

Lees ook: Noten als tussendoortje

Voeg een smaakje toe

Meer dan maiskorrels heb je eigenlijk niet nodig om zelf mais te maken. Maar wist je dat je zelf een smaakje kunt toevoegen? De meest bekende popcorn is natuurlijk zoet en zout. Voor zoete popcorn heb je suiker nodig, maar je kunt bijvoorbeeld ook een beetje kaneel toevoegen. Maar je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, pindakaas, paprikapoeder of kokos. Je kunt eindeloos veel smaakcombinaties maken. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van uitproberen wat je lekker vindt. Je voegt het suiker, zout of kruiden toe nadat je de maïs in de machine hebt gedaan. De popcornmachine verdeelt toevoegingen gelijkmatig over de popcorn. 

Een popcorn machine is een musthave gadget

Een popcorn machine is een super leuke gadget voor in de keuken. Mijn kinderen en ik worden er in ieder geval heel blij van. De popcornmachine is ook leuk om cadeau te geven. Dit apparaat wordt vast veel gebruikt en gaat lang mee.

Gadgy review

Wat is het heerlijk om de popcorn machine van Gadgy in huis te hebben. In een handomdraai heb ik een lekkere snack gemaakt. Als mijn jongens vriendjes meenemen uit school om mee te spelen dan tover ik het apparaat in een mum van tijd tevoorschijn. Met het kijken naar het poppen van de popcorn is het feestje al begonnen. Zelf vind ik popcorn heerlijk met wat zout, maar voor de kinderen doe ik er niets op. En na gebruik is de popcorn machine makkelijk schoon te maken en op te ruimen.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo