Zoeken...
TOP
Food Reviews Tussendoortjes

Popcorn maak je zelf

Als ik aan popcorn denk dan denk ik aan een feestelijk moment. Het is natuurlijk dé snack als je naar de bioscoop gaat, maar popcorn is ook lekker voor een filmavondje thuis of op een zonnige middag in de tuin. Bovendien is het een lekkere snack zonder al te veel calorieën. Al hoewel, dat hangt natuurlijk ook af van de bereiding van de popcorn. Je kunt natuurlijk voor de kant-en-klare zakken in de supermarkt gaan, maar zelf popcorn maken is veel leuker, gezonder én makkelijker dan je misschien had gedacht.

De lekkerste popcorn zonder boter of olie

Mijn kinderen zijn stapelgek op popcorn. Ook zij linken het eten van popcorn aan een feestelijk moment. Zo wordt er vaak popcorn getrakteerd op school of gegeten met kinderfeestjes. Toen ik zei dat we zelf popcorn kunnen maken, sprongen mijn jongens direct een gat in de lucht. Met de Retro Popcorn Machine van Coolgift.com maak je namelijk in een handomdraai de lekkerste popcorn zonder boter of olie te gebruiken. De popcorn machine is super eenvoudig te gebruiken. Je doet een handje vol mais bovenin de popcorn machine en je zet de machine aan. De bovenkant van het apparaat is doorzichtig. Mijn jongens vinden het geweldig om de popcorn te zien knallen. Binnen vier minuten kun je smullen van verse popcorn!

Lees ook: Noten als tussendoortje

Voeg een smaakje toe

Meer dan maiskorrels heb je eigenlijk niet nodig om zelf mais te maken. Maar wist je dat je zelf een smaakje kunt toevoegen? De meest bekende popcorn is natuurlijk zoet en zout. Voor zoete popcorn heb je suiker nodig, maar je kunt bijvoorbeeld ook een beetje kaneel toevoegen. Maar je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, pindakaas, paprikapoeder of kokos. Je kunt eindeloos veel smaakcombinaties maken. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van uitproberen wat je lekker vindt.

Een popcorn machine is een musthave gadget

Een popcorn machine is een super leuke gadget voor in de keuken. Mijn kinderen en ik worden er in ieder geval heel blij van. De popcorn machine is een leuk cadeau voor iemand die graag in de keuken staat of gezond eet. Misschien is de popcorn machine een leuke tip voor een moederdag cadeau. Cadeaus mogen toch best een beetje praktisch zijn? Ik vind de popcorn machine echt zo’n voorbeeld van een praktisch cadeau wat ook echt leuk is. Hij wordt vast veel gebruik en gaat lang mee. Misschien dat een man minder blij wordt van een popcorn machine. Op Coolgift.com vind je ook een origineel cadeau voor hem.

Afbeeldingen: Coolgift.com en Pexels.com

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit