Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Huis en tuin / Overig / Producten / Reviews

Opgeruimd het voorjaar in!

mepal

Niets is fijner dan thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis, het zorgt voor rust in je hoofd. Nu het voorjaar weer voor de deur staat is het tijd voor een jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. De duurzame bewaarproducten van Mepal helpen je daarbij. Zo ga jij lekker georganiseerd het voorjaar in!

Strakke organisatie in keukenlades

Heb jij een rommellade in je keuken? Met de Modula bewaardozen van Mepal is dat snel verleden tijd. Door de transparante deksel zie je in één oogopslag wat je op voorraad hebt. Door het strakke design deel je jouw lades praktisch in. Voor alle kleurliefhebbers en bezitters van een stijlvolle zwarte keuken zijn de bewaardozen nu ook verkrijgbaar in het zwart en Nordic green. De formaten sluiten perfect aan op de inhoud van standaard verpakkingen rijst en pasta.

Stijlvolle voorraadkast of plank

Nog even een extra aanbieding meepakken uit de supermarkt? Met de luchtdichte Omnia bewaardozen organiseer je jouw kast of die stijlvolle wandplank binnen een handomdraai. De dozen zijn namelijk perfect stapelbaar en de deksels zijn verkrijgbaar in de trendy kleuren Nordic berry, Nordic green, wit en zwart. Zo geef je jouw keuken kleur.

Eindeloos elegant en smaakvol

Mepal presenteert een nieuwe serie multifunctionele bewaardozen. Lumina is het stralende middelpunt van elke keuken, met zijn elegante, klassieke design. Ideaal voor het vooraf bewaren van jouw fameuze salade, kleurrijke pasta of zelfgemaakt koeken. Deze tijdloze klassieker voor dagelijks gebruik is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren en combineert daarom lekker met elk servies. De Lumina is er in vijf verschillende formaten.

Organiseer je koelkast en vriezer van top top teen

Extra lang genieten van jouw favoriete gerechten of lekkere left-overs? Kies dan voor de lucht- en aromadichte Cirqula multikom. Door de transparante deksel zie je in één oogopslag wat erin zit. Ze mogen in de diepvries, magnetron en na gebruik doe je ze gewoon in de vaatwasser. De Cirqula is verkrijgbaar in veel verschillende stijlvolle Nordic kleuren en vanaf april komt Mepal met nog eens drie nieuwe uitgesproken Vivid kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die aansluit bij jouw interieur.

Doe maar duurzaam!

De producten van Mepal kenmerken zich door hun tijdloze design en lange levensduur. Daarnaast helpen de producten jouw als gebruiker om duurzame keuzes te maken. Zoals het georganiseerd bewaren van producten en restjes in je voorraadkast of plank om verspilling tegen te gaan. De Modula, Omnia, Cirqula en Lumina bewaardozen worden in Nederland geproduceerd en in elkaar gezet door sociale werkplaatsen. Ze zijn ook nog eens gemaakt van 100% recyclebare kunststoffen. Lekker duurzaam!

Lees ook: Mealpreppen met Mepal

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo