Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen / Producten / Reviews

Broodtrommels met voetballers

Lunchbox met voetballers

Ik hoor je denken. Wat hebben broodtrommels en voetballers met elkaar te maken? Tot kort geleden waren broodtrommels met dinosaurussen en superhelden voor mijn beide jongens helemaal ‘de bom’, maar nu draait alles om voetbal. Dat zette mij aan het denken, want bij Mepal kun je je eigen broodtrommel en drinkbeker ontwerpen. Hoe tof is dat?

Lunchen wordt een feestje

Mijn jongens zijn stapelgek op voetballen. Naast een wedstrijd op zaterdag trainen ze drie keer per week. En dat stimuleer ik alleen maar, want sporten is gezond. Maar het zorgt ook voor ontspanning en plezier. Bovendien is voetbal een teamsport wat goed is voor je sociale vaardigheden en zorgt voor verbinding. Maar dat is nog niet alles, want ze dragen ook graag voetbalkleding en slapen onder een voetbaldekbed.

Ze klagen niet over hun broodtrommels met dinosaurussen en Spiderman, maar ik weet wel dat deze onderwerpen nu minder bij hen leeft. Hun grote voorbeelden zijn nu voetballers, zoals Messi en Ronaldo. En dus besloot ik om hen te verrassen met unieke broodtrommels en bekers met hun superhelden. Het gebruik van broodtrommels en drinkbekers vind ik duurzaam en de kwaliteit van Mepal goed. Al vanaf dat de kinderen naar school gaan, maak ik gebruik van Mepal producten voor thuis, onderweg én op school.

Unieke broodtrommels ontwerp je zelf

Het personaliseren van je Mepal lunchbox of schoolbeker is heel eenvoudig. Het ontwerp begint bij het kiezen van de kleuren. Voor de verschillende onderdelen van je broodtrommel en de drinkbeker kun je zelf een kleurtje kiezen. Vervolgens maak je je product zo origineel mogelijk met een afbeelding. Op internet plukte ik afbeeldingen van Messi en Ronaldo. Naast de kleuren en afbeeldingen kun je ook nog tekst toevoegen, maar ik vond ze zo al prachtig. En ook praktisch, zo kunnen ze ook nog eens wisselen van broodtrommels en drinkbekers. Met Mepal is de schoollunch van mijn jongens een (voetbal)feestje!

Meer Mepal

Mepal tips voor Vaderdag
EasyClip: klik, klaar en bewaar!
Opgeruimd het voorjaar in

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo